Skip to main content
Til toppen
Nå får du Husqvarna hos Eiksenteret

Nå får du Husqvarna hos Eiksenteret

Fram til nå har Eiksenteret solgt motorsager, gressklippere, snøfresere og annet utstyr fra Jonsered. Nå endrer Husqvarna sin globale strategi, og Eiksenteret vil heretter tilby et bredt spekter anerkjente produkter fra Husqvarna til proffkundene sine.

– De største endringene vil først og fremst være et noe bredere sortiment, samt en annen merkevare. I tillegg får kundene tilgang til større maskiner, flere batteriprodukter og våre populære robotgressklippere, forteller Dag Noorda i Husqvarna.

Selskapet har tatt en strategisk beslutning om å satse på merkevaren Husqvarna hos servende faghandelen for proffmarkedet, og har inngått en selektiv distribusjonsavtale med de ulike Eiksentrene.

– For oss er det viktig at sluttkunden kjøper produktene våre hos en kompetent forhandler som kan tilby både instruksjon og service. Det får de gjennom Eiksenteret.

Store robotgressklippere

En nyhet mange nok ser fram til, er Husqvarna sine anerkjente robotgressklippere, som har vunnet svært mange tester de senere årene. Der det tidligere har vært mye fokus på robotgressklippere for husholdninger, kommer det nå stadig bedre produkter for større behov.

– Vi har enkeltklippere i Automower-serien, som håndterer inntil fem mål. I tillegg lanserer vi nå flåtestyring for kommersielt bruk. Det innebærer at kommuner, borettslag og andre som har større arealer kan styre flere robotgressklippere fra for eksempel samme app på en mobiltelefon, understreker Noorda.

Anerkjent leverandør

Husqvarna har i flere tiår vært et av verdens mest respekterte motorsagmerker. De utstyrer fagfolk med et bredt utvalg produkter innen skog, park og hage.

– Vi tar brukerne på alvor, og er opptatt av kvalitet i alle ledd. Når du kjøper et Husqvarna-produkt skal det pakkes ut, inspiseres og overleveres med en bruksveiledning fra selgeren. Gjennom Eiksenteret får vi distribusjon til store deler av landet, og når ut til bønder og andre som trenger profesjonelle produkter av høy kvalitet.

Bredt sortiment

Blant varene som nå blir tilgjengelig gjennom Eiksenteret er det, i tillegg til motorsager, robotgressklippere, ridere og gressklippere alt fra snøfreser til løvblåsere og hekksakser. Ikke minst vokser markedet for batteriprodukter.

– Vi tilbyr alt fra løvblåsere og hekksakser til motorsager med batteri. Våre batteridrevne motorer har i mange tilfeller samme ytelse som bensinmotorer, men uten avgassene og nesten helt uten vibrasjoner. Du kan enkelt bytte batteri, og alle våre Li-ion-batterier er kompatible med nesten alle de batteridrevne produktene våre, understreker Noorda.

Les mer om Husqvarna sine produkter på dere hjemmesider eller stikk innom ditt nærmeste Eiksenter for mer informasjon. Eiksenteret vil fortsatt sørge for reparasjon og bestilling av deler og tilbehør til Jonsered-produkter.

Lenker
Min side