Til toppen
Møt Eiksenteret på Agrisjå

Møt Eiksenteret på Agrisjå

Den 25. til 27. august er det ventet 30 000 besøkende og 300 utstillere til Agrisjå 2017. Eiksentere fra Mosjøen i nord til Midt-Norge avdeling Malmefjorden i sør har 3000 m2 å boltre seg på, i samarbeid med Akershus Traktor. Her er det muligheter for en god handel.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: AGCO Corp.

– I tillegg til traktorer fra Fendt og MF kommer vi til å vise fram et bredt spekter redskap og utstyr. Med oss har vi leverandører som Dalen, Landbruk & Maskin, Hardi, Lyng Triangel, Kramp, Igland, Foss-Eik, Hako og Tellefsdal, forteller salgsleder Øyvind Wekre fra Eiksenteret Midt-Norge.

De er ett av flere Eiksentere som har gått sammen for å gi de besøkende en best mulig opplevelse. Agrisjå landbruksmessen i Stjørdal har lange tradisjoner, og for tre år siden kom det 30 000. I år kan det bli ny publikumsrekord.

– Messen har fått ny plass, og det tror vi kommer til å bli bra. Her er det konkurranser, traktorpulling, konserter, timbersports og masse annen moro også. Vi kommer blant annet til å vise fram toppmodellen MF 8740, og det bli selvfølgelig muligheter for en god handel, sier Wekre.

Agrisjå åpnes av AP-leder Jonas Gahr Støre og Odin Jensenius, i Klaus Sonstad sin skikkelse. Les mer på deres hjemmesider.