Skip to main content
Til toppen
Møt Eiksenteret på Agrisjå

Møt Eiksenteret på Agrisjå

Den 25. til 27. august er det ventet 30 000 besøkende og 300 utstillere til Agrisjå 2017. Eiksentere fra Mosjøen i nord til Midt-Norge avdeling Malmefjorden i sør har 3000 m2 å boltre seg på, i samarbeid med Akershus Traktor. Her er det muligheter for en god handel.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: AGCO Corp.

– I tillegg til traktorer fra Fendt og MF kommer vi til å vise fram et bredt spekter redskap og utstyr. Med oss har vi leverandører som Dalen, Landbruk & Maskin, Hardi, Lyng Triangel, Kramp, Igland, Foss-Eik, Hako og Tellefsdal, forteller salgsleder Øyvind Wekre fra Eiksenteret Midt-Norge.

De er ett av flere Eiksentere som har gått sammen for å gi de besøkende en best mulig opplevelse. Agrisjå landbruksmessen i Stjørdal har lange tradisjoner, og for tre år siden kom det 30 000. I år kan det bli ny publikumsrekord.

– Messen har fått ny plass, og det tror vi kommer til å bli bra. Her er det konkurranser, traktorpulling, konserter, timbersports og masse annen moro også. Vi kommer blant annet til å vise fram toppmodellen MF 8740, og det bli selvfølgelig muligheter for en god handel, sier Wekre.

Agrisjå åpnes av AP-leder Jonas Gahr Støre og Odin Jensenius, i Klaus Sonstad sin skikkelse. Les mer på deres hjemmesider.

Lenker
Min side