Skip to main content
Til toppen
Massey Ferguson får ny merkevareidentitet

Massey Ferguson får ny merkevareidentitet

Massey Ferguson feirer 175 år! I anledning jubileet har Massey Fergusons ikoniske Triple Triangle-logo fått nytt utseende. Den kjente logoen til Massey Ferguson ble først lansert i 1958. Nå endres den, og skal gi en tydeligere merkeidentitet.

Massey Ferguson Born to Farm 175 år

Ifølge Luis Felli, som er sjef hos Massey Ferguson skal skal den nye logoen signalisere at Massey Ferguson går fra å være en "ren produsent av landbruksmaskiner til en leverandør av enkle og pålitelige tjenester, som gir den beste verdien for bøndene, og gjør virksomheten deres mer lønnsom og bærekraftig."

“Massey Ferguson er en av svært få globale produsenter som har en 175 års lang historie, og tilbyr bønder over hele verden de enkle og pålitelige maskinene de trenger for å kunne produsere mat over hele verden,” sa Eric Hansotia, styreformann, president og administrerende direktør i AGCO Corporation i i anledning jubileet. 

“Historien til vårt sterke varemerke startet i 1847 da Daniel Massey ble interessert i arbeidsbesparende maskiner. Uten smed i nærheten åpnet han et verksted hvor han skulle reparere sine egne landbruksmaskiner og naboenes maskiner, noe som resulterte i at maskinene kunne brukes mer og ikke ble stående. Han produserte også innen kort tid innovative maskiner, som ploger, selvbindere og slåmaskiner, og ikke minst gjorde han tidligere kostbar teknologi mer tilgjengelig.

I 1857 startet Alanson Harris produksjonen av en høyrive med fokus på metoder for å eliminere et arbeid på gården som var slitsomt. Ved å slå sammen de to selskapene i 1891 fortsatte Massey-Harris å utvikle nye produkter, og oppnådde sin neste viktige milepæl med utviklingen av den første selvgående skurtreskeren i 1938.

Samtidig revolusjonerte Harry Ferguson landbruket ved å lage den første traktoren i 1939 med trepunktshydraulikk for bønder over hele verden, og som fortsatt alle traktorer benytter i dag som standard." la Hansotia til.

 

Lenker
Min side