Skip to main content
Til toppen
Leasing av Nilfisk utstyr

Leasing av Nilfisk utstyr

Nå kan du gjøre hverdagen enklere og tryggere gjennom leasing.

Leasing gjør at du kan sikre din bedrift topp moderne utstyr til enhver tid, samtidig frigjør leasing kapital i din bedrift som kan benyttes til inntektsgivende formål. 

Leasingavtaler kan gi bedrifter en enklere og mer kostnadseffektiv måte å skaffe seg det nyeste utstyret på. For vekstbedrifter som ønsker å holde kostnadene nede og ha forutsigbarhet i budsjettet, kan en lav og forutsigbar månedlig leasingkostnad være å foretrekke fremfor å investere i dyrt utstyr.

En leasingavtale gir også bedrifter fleksibilitet til å oppgradere til mer avansert utstyr når de trenger det, uten å måtte selge eksisterende maskiner og kjøpe nytt. Når det gjelder kortvarig bruk, er leasing nesten alltid det mest kostnadseffektive alternativet. Dette er spesielt viktig å vurdere for bedrifter som raskt vokser og utvikler seg. En leasingavtale kan også være en fordel for bedrifter som ønsker å minimere behovet for egne teknikere, da mange leasingavtaler inkluderer serviceavtaler og andre tilleggstjenester som gir bedriften trygghet og service.

Totalt sett kan en leasingavtale gi bedrifter fordeler som fleksibilitet, kostnadseffektivitet, og trygghet, og det kan være en god løsning for bedrifter som ønsker å oppgradere utstyret sitt jevnlig og holde kostnadene under kontroll.

Nøl ikke med å ta kontakt med ditt Eiksenter i dag - du kjøper trygt hos fagfolk!

Noen av fordelene ved leasing inkluderer:

Lavere oppstartskostnader: Leasing krever vanligvis mindre penger i oppstartskostnader enn å kjøpe eiendelen kontant. Fleksibilitet: Leasing gir deg muligheten til å oppgradere til en nyere modell når leieperioden er over.

Lavere månedlige utgifter: Leasing gir deg muligheten til å spre kostnadene over en lengre tidsperiode, slik at månedlige utgifter kan være lavere enn de ville vært ved å kjøpe kontant.

Mindre risiko: Leasing kan være mindre risikabelt enn å eie en eiendel på grunn av at utleieren ofte tar på seg ansvaret for vedlikehold og reparasjoner.

Forusigbarhet: Faste månedlige kostnader tilpasset din virksomhets inntekter. 

Skattefordeler: Leasing kan gi skattefordeler for bedrifter, for eksempel fradragsberettigede leieutgifter.

FORDELER VED LEASING

 • Lavere oppstartskostnader
 • Fleksibilitet
 • Forutsigbarhet
 • Lavere måndelige utgifter
 • Mindre risiko
 • Skattefordeler
 • Moderne maskinpark
 • I dag går traktorene gjerne flere timer i året enn tidligere, og da blir godt vedlikehold desto viktigere.  En skikkelig varmtvannsvasker som er egnet til rengjøring av traktor og redskap er et effektiv verktøy til daglig vedlikehold, men det kan være en solid investering.

  – Ingenting fungerer uten riktig utstyr. Gjennom Eiksenteret tilbyr vi leasing på utstyr fra Nilfisk. Da er det forskuddsvis leie men ingen innskudd. Når avtalen avsluttes kan du velge å kjøpe ny maskin, leie videre eller kjøpe ut utstyret hvis du ønsker det, forteller Kjell Morten Hage hos Nilfisk.

  Leien utgiftsføres i sin helhet og du får en  raskere skattemessig utgiftsføring av investeringen enn ved kjøp og avskriving. De forutsigbare månedlige kostnadene belaster verken soliditeten eller likviditeten og det er normalt ingen krav til sikkerhet utover eiendomsrett til det finansierte utstyret.

  – Det er enkelt å endre eller oppgradere utstyret, slik at kundene alltid kan sikre seg utstyret de trenger hvis forutsetningene endrer seg.

  Ta kontakt med Eiksenteret hvis du vil vite mer om leasing av varmtvannsvaskere, råder Hage.

  Nilfisk MH 3C-180/780 PAX 3-fas varmtvannsvasker

  Basic varmtvannsvasker til de lette oppgavene

  S0728000
  Nilfisk MH 4M-200/960 FAX varmtvannsvasker

  En mobil varmtvannvasker med store hjul og godt balansepunkt

  S0406728
  Nilfisk MH 7P-180/1260 FA varmtvannsvasker

  Varmtvannsvasker Den optimale løsningen for tunge rengjøringsoppgaver

  S0491353
  Lenker
  Min side