Skip to main content
Til toppen
ISOBUS-løsning for Multi-Seeder

Med ISOBUS vil det være mulig å håndtere opp til fire Multi-Seedere på en skjerm. Foto: He-Va.

ISOBUS-løsning for Multi-Seeder

HE-VA lanserer nå ISOBUS på alle maskiner med påmontert frøsåutstyr. Det betyr at du kan styre en eller flere HE-VA Multi-Seeder såmaskiner via ISOBUS-terminalen inne i traktoren.

Tekst: Lars Ovlien

Interessen for ISOBUS er økende, og derfor satser HE-VA nå tungt på denne teknologien. Her får du plug-and-play-løsninger, der du bare kobler deg til en ISOBUS-kompatibel traktor.

– Vi ser en økende etterspørsel etter maskiner hvor du unngår en ekstra styreboks i traktoren. Det er derfor gledelig at HE-VA nå satser på ISOBUS. De har tradisjonelt hatt robuste mekaniske jordbearbeidingsredskaper, samt mekaniske og elektriske drevne Multi-Seeder pneumatisk såmaskin. Nå leverer de også topp moderne styringsløsninger til disse, sier produktsjef Torgrim Rustad hos Eikmaskin.

He-Va Multi-Seeder såmaskiner kan benyttes på tromler, halmstrigler, grubbere og ugressharver. Med ISOBUS vil det være mulig å håndtere opp til fire Multi-Seedere på en skjerm, der du kan styre såmengde og antall kilo per hektar, samt mengden sneglegift og gjødsel.

– Det er økt etterspørsel etter redskap for tilsåing av høstraps. På dette området er det ekstra viktig med en eksakt og pålitelig oversikt over flere såenheter på samme monitor. Det får du med ISOBUS-terminalen, poengterer Rustad.

HE-VA lanserer nå ISOBUS på alle maskiner med påmontert frøsåutstyr.

HE-VA lanserer nå ISOBUS på alle maskiner med påmontert frøsåutstyr.
Lenker
Min side