Til toppen
Honda- og Cramer-produkter hos Eiksenteret

Eiksenteret er den første landsdekkende fagforhandlerkjeden som har inngått avtale om salg og service av Honda og Cramer i Norge. Foto: Berema.

Honda- og Cramer-produkter hos Eiksenteret

Eiksenteret har inngått en historisk avtale med Berema AS om salg av Honda- og Cramer produkter. Det tilfører Eiksenteret en rekke nye produkter som de tidligere ikke har hatt i sitt sortiment.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Berema

 

– Vi er stolte over å være den første landsdekkende fagforhandlerkjeden som har inngått avtale om salg og service av Honda og Cramer i Norge. Våre 46 Eiksentre over hele landet får nå tilgang på en rekke nye produkter vi ikke tidligere har hatt i vårt sortiment. Dette gjør at vi blir en enda mer komplett faghandel for våre kunder, sier Henning Bremer Joa, produktsjef butikk hos Eikmaskin.

Eik-kjeden har de siste årene fokusert målrettet på å utvikle butikk-konseptet sitt. Kjeden har knyttet til seg flere store og kjente leverandører og opprustet lokaler over hele landet. Avtalen med Berema innebærer at Eiksentre over hele landet kan tilby alt fra vannpumper og strømaggregater til snøfresere og proff-utstyr for park og hage.

– Berema er en solid importør som leverer kvalitetsprodukter som er godt kjent i det norske markedet. Avtalen styrker vårt utvalg av produkter til kjernekunden vår som er bonden. I tillegg blir vi mer attraktive i park- og anleggsbransjen, samt hos kvalitetsbevisste privatkunder, som er viktig for vår posisjon som faghandel, understreker Joa.

Berema ble etablert i 1968 og har stort fokus på faghandel i sitt forhandlernettverk. De legger vekt på kunnskap og kvalitet i alle ledd av verdikjeden.

– For oss er det et krav at våre forhandlere kan tilby salg, service og verksted slik at de tar vare på både produkter og mennesker. Vi har tidligere takket nei til henvendelser fra kjeder, men Eiksenteret deler våre verdier og er en veldrevet kjede med økonomisk ryggrad. Derfor har vi inngått denne historiske avtalen, forteller markedssjef Øivind Røsjø i Berema AS.

Gjennom produkter som Honda, Cramer, Tielbürger og Europower står de sterkt i markedet og tilbyr produkter til en stor bredde av landbruk, profesjonelle aktører og privathusholdninger.

– Vi har gjennom over 50 år funnet produkter som er godt tilpasset og innarbeidet i det norske markedet. Derfor er vi veldig godt fornøyd med å signere en avtale med Eiksenteret og tror det blir en styrke for bransjen at produktene blir bredere markedsført og tilgjengelig i deres butikker, sier Røsjø.

Her finner du produkter fra Honda og Cramer hos Eiksenteret.