Skip to main content
Til toppen

GET CONNECTED med 700- /900-serien Profi Plus til Fendt!

Det er ingen hemmelighet at det er utallige gode grunner til å kjøre Fendt. Vi ønsker likevel å gi deg enda en. Ved kjøp av en Fendt 700 Profi Plus eller en Fendt 900 Profi plus vil du nå få med Fendt Connect i tre år!

Med Fendt Connect kan du gjennom ekstern overvåking, i omtrentlig sanntid, innhente viktig og betydningsfull maskindata om geografisk beliggenhet, drivstoffnivå, drivstofforbruk eller hvor lenge det er til neste service. Informasjonen kan du få rett inn på pcen eller mobiltelefon, hvor som helst i verden. På denne måten har du alltid oversikt sånn at du kan ta de beste logistikkbeslutningene. 

Du kan gjennom Fendt Connect se HVOR maskinene dine er til enhver tid, HVA de gjør og HVORDAN maskinene dine presterer og har prestert. Alt dette uten å selv måtte være til stedet på jordet. Du kan altså identifisere operative forbedringer helt eksternt. 

Siden du med Fendt Connect kan få full oversikt slipper du nå å gjette deg frem til grunner for ineffektivitet og sløsing av drivstoff. Som regel skyldes ineffektivitet ved maskindrift vær, logistikk og uoppmerksomhet. Dette vil du nå ha full oversikt over sånn at du enkelt kan peile ut problemene og hele tiden opprettholde optimal drift. 

Fendt 700-serien

700-serien til Fendt er å regne som markedets mest kompakte traktorserie. Dette er traktorer full av effektive og brukervennlige løsninger som gjør hverdagens mange gjøremål litt enklere. Dette er en traktorserie som kombinerer kraft, presisjon, funksjonalitet, komfort, smidighet og pålitelighet. Dette er kvalitetsfulle, premium traktorer som lover en kjøreopplevelse av høyeste standard som kommer med høy effekt (150 – 246 hk). Med panoramavindu på 6,2 m2 er dette en helt rå maskin som gir deg total kontroll og oversikt.

Fendt 900-serie

Dette er traktorene som setter standarden for ytelse i øverste sjikt med effekt på mellom 296 – 415 hk. Sterke og effektive stortraktorer som passer store gårder og entreprenører. Trenger man en traktor som presterer like godt på tungt arbeide på jordet som den er rask på veien ved transport, er dette en anerkjent og populær allrounder. 900-serien er kompromissløse maskiner som satser på fremtidens teknologi og tenker langsiktig, slik at du er klar til å møte både dagens og morgendagens utfordringer.

Få deg en helt rå traktor og få den totale oversikten over egne maskiner i hele tre år nå ved å kontakte ditt lokale Eiksenter her!

Lenker
Min side