Til toppen

FendtONE - Her er traktorene med FendtONE

Verden fylles stadig opp med smartere løsninger i alle tekniske kanaler. Vi har smarte telefoner og smart-tv. Smarte, teknologiske løsninger er tegn på fremdrift og stadig utvikling av produkter. Gode smarte løsninger skiller ofte stagnerende, gammeldags tankegang, fra moderne problemløsning og effektivisering. 

Snur vi haukeblikket i retning traktorsegmentet er det lite tvil om at Fendt er på ballen når det kommer til smarte løsninger for deg og din traktor. Nå har Fendt gitt oss FendtONE. Din fulle oversikt uansett hvor du er. 

Det er selvfølgelig ikke bare fryd og gammen med smarte løsninger. Ofte er de for systemspesifikke eller for overveldende å sette seg inn i. Det er rett og slett for lite fokus på forbrukeren. FendtONE går mot strømmen her, og gjør det motsatte ved å putte hele kontoret ditt inn i traktorens egne terminalsystem. Dette betyr i praksis at du har fullstendig tilgang til kontoroppgavene dine i førerhuset på din Fendt, samtidig som du har full kontroll på din Fendt fra kontoret. Før har det vært utrolig mye snakk om å effektivisere maskiner og redskaper, med FendtONE starter Fendt å prate om effektivisering av hele arbeidsprosessen din. Dette er revolusjonerende. Systemet er enkelt å bruke og tilrettelagt for at du lett skal forstå hvordan det opereres. 

FendtONE tilbyr altså:

•    Intuitiv betjening. Hvor terminaler og programvare har knapper plassert på samme sted og like symboler.

•    Sentralt vedlikehold av all data. Du sender og mottar lett opphentet data fra maskinterminalen helt uavhengig av tid og sted. 

•    Systemet er åpent og produsentuavhengig slik at du kan styre hele flåten din, uavhengig av produsent. 

•    Kontrollen over egne data ligger alltid i dine hender.
 

FendtONE traktorene: 200, 300  og 700

Fendt skal ikke bare kunne skryte på seg ny teknologi for tiden. Nye generasjoner og rene oppgraderinger på deres traktorserier er også en selvfølge. I år er den største oppgraderingen nettopp FendtONE-systemet. Spesielt godt ser man hvordan systemet spiler sin rolle i de nye variantene av Fendt 300 Vario Gen4 og Fendt 700 Vario Gen6. 

Fendt 200 Vario (MY2021)

For Fendt er det viktig at alle traktorstørrelser yter best mulig. Fendt 200 har blitt oppdatert i 2021, og gir en fantastisk ytelse for en traktor i det mindre segmentet. Traktoren kommer i modeller med effekt fra 79 - 124 hk. Du finner den perfekte modellen til ditt behov, og ender opp med en traktor som kan gjøre helt fantastiske ting! Både S-modellen for landbrukssegmentet, og spesialmodellene V/F/P er laget for å matche dine behov som bonde. 

Er det egentlig en Fendt om man ikke har designet traktoren med fullt fokus på detaljer og komfort? Svaret er et rungenede nei, og denne gangen har Fendt designet traktoren så luftig og komfertabelt som bare Fendt klarer. Døren er lett å åpne, og trinnene er brede og gode å bevege seg i. Kabler er integrerte og lagt fra utsiden inn, og alt av støv og vann forholder seg utenfor førerhuset. Det bakre vinduet har fått eget håndtak, slik at man enklere kan åpne det, og traktoren har 100 graders vertikal/ 360 graders panoramautsikt. 

Skulle man ønske mer ut av traktoren kommer den med tre forskjellige utstyrsvarianter. Power, Profi og Profi+.
Her finner du løsninger for både økt komfort og økt ytelse og funksjon.

200-seriens FendtOne-konsoll kommer med en toveis, multifunksjonell joystick, alle knapper kan tilpasses etter eget ønske og fullt integrert 12 tommers terminal er mulig som tilbehør. 

Dette er en traktor som er mer effektiv, enda mer komfortabel og helt individuell. 


Fendt 300 Vario Gen4

Det er nesten slik at man kan si at om man ikke kjenner 300-serien til Fendt fra før, så følger man ikke helt med. For dette er en virkelig bestselger. Denne allsidige traktoren funker til så å si all form for gårdsbruk og gir en utrolig restverdi. 

4. Generasjonen med 300 Vario kommer med en egen toppmodell i 314 Vario Gen4 med DP. Denne har 152 hk som maks effekt. DP står for DynamicPerformance som er et smartsystem som sørger for en dynamisk fordeling av traktorens effekt etter behov.

Alle Gen4 traktorer i 300-serien kommer med FendtONE, og har førerhuset spesialdesignet for komfort og intuitiv betjening av terminalene slik at du får mest mulig ut av smart-systemet. Førerhuset har 10 tommers digitalt dashbord, armlene med multifunksjonsspak og (avhengig av utstyrsvariant) en 12-tommers terminal montert i førerhustaket. Førerhuset er også spekket med mikrofoner for en knallsterk handsfree opplevelse, samt har et veldig godt, integrert høyttaleranlegg. Du kan lett planlegge skiftedata og arbeidsoppgaver hvor enn du er og sende dette til maskinen, samt ha samme sikt i selve førerhuset som online med den helt unike kommunikasjonen mellom terminaler som du får med FendtONE. Dette er rett og slett en helt unik oppgradering som tar traktoren din inn i en komfortable, fremtidsrettet retning som effektiviserer og forenkler dine arbeidsprosesser. 
 


Fendt 700 Vario Gen6

Du finner samme førerhusløsning i den nye generasjonen (Gen6) 700 Vario. Komfort og intuitiv effektivisering står i høysete for denne oppgraderte varianten av en kjær Fendt-traktor. 700-serien drar lasset og er den perfekte maskinen for de som trenger en allrounder med ekstra futt. Modellene varierer mellom 144 og 237 hk effekt, noe som gjør den til en like god traktor for tungt arbeid, som optimal maskin for lettere oppgaver. 

Fendt er Premiumsmerket for deg som trenger det lille ekstra for at arbeidsoppgavene skal kjennes smidigere og enklere ut. Forøvrig er 700 Vario en smidig og lett manøvrerbar doning som funker godt til presisjonsarbeid. Begge traktorene kommer selvfølgelig med Fendts trinnløse Variotransmisjon, noe som i seg selv er god nok grunn til å vurdere ny traktor. Nå får du altså med deg kontoret i en lett betjening og intuitiv utforming gjennom terminaler og spaker i ditt førerhus, så kvalitet, komfort og effektivitet skal ikke være et problem for deg og din traktor.

Uavhengig om du trenger en liten og smidig traktor, eller om du trenger rå kraft er hele prosessen din effektivisert og du har fått kontrollen over alle aspekter av arbeidet ditt, både fra kontoret og i førerhuset. Det er derfor liten tvil om hva som er det smarte valget for deg som trenger en traktor med høy komfort og helt unik kvalitet og effektivitet. De nye generasjonene Fendt er svaret der altså!
Finn ut mer om de forskjellige traktorene under her, og ikke nøl med å ta kontakt med ditt lokale Eiksenter for mer informasjon. Det er selvfølgelig også mulig og avtale prøvekjøring. Vi er sikre på at du blir fornøyd!
 


Finn ut mer om de forskjellige traktorene under her, og ikke nøl med å ta kontakt med ditt lokale Eiksenter for mer informasjon. Det er selvfølgelig også mulig og avtale prøvekjøring. Vi er sikre på at du blir fornøyd!

Sorter etter: Navn (a > å)

Fendt 200 V/F/P Vario S3

Spesialtraktorer med elektroniske spolebentiler, totalbredde fra 1,0 meter - 1,75 meter beregnet for vin- og fruktproduksjon men også komunale oppgaver samt innen landbruket.

Fendt 300 Vario (my2020)

Økonomisk gunstig traktor som passer alle typer arbeidsoppgaver. Nå med ekstra kraft og komfortabel førerplass.

Fendt 700 Vario (my2020)

Kraftig traktor som passer til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Fendt-kvalitet møter presisjon og kraft i denne 6.generasjonen traktor!