Skip to main content
Til toppen

FENDT E-100 V VARIO

HELEKEKTRISKE TRAKTOR FOR EN BÆREKRAFTIG FREMTID

Med blikket rettet mot en bærekraftig fremtid setter Fendt en ny milepæl med den første helelektriske traktoren i serieproduksjon: e100 Vario V. Dette innebærer blant annet: Null utslipp, høye ytelser og stor kompatibilitet.

Fendt e100 V Vario står for bærekraft og kompatibilitet. For spesialavlinger, i drivhus eller i kommunalarbeid er Fendt e100 V en Vario ideell løsning. Takket være FendtONE betjeningskonsept, og muligheten til å bruke eksisterende redskaper, er den elektriske traktoren en intuitiv traktor med bevarte funksjoner. Vær med på å forme fremtiden for bærekraftig landbruk sammen med oss.

 

Bærekraft

For en bærekraftig fremtid

Fendt e100 Vario står for bærekraft og miljøvern. Med elektrisk drift er dette den første traktoren i serieproduksjon som arbeider utslippsfritt. Dette i tillegg til en enorm totalreduksjon av CO2-utslipp - derfor et viktig klimatiltak. Hvis du satser på bruk av fornybar energi, gir Fendt e100 V Vario muligheten til å bruke energien du selv produserer til opplading og dermed jobbe enda mer bærekraftig. Med den første elektriske traktoren gir du et viktig bidrag til miljøet, og bidrar til å gjøre luften enda renere.

Helse

For et sunt arbeidsmiljø

Med lav støybelastning og ingen eksos er Fendt e100 V Vario ideell for bruk i byer og miljøsoner med høy luftforurensning. Den er også ideell for vedlikehold av grønne områder, vintervedlikehold eller fjerning av løv. Men ikke bare det: Fendt e100 V Vario er også ideell for bruk i landbruk, vin- og fruktdyrking og andre spesialproduksjoner. Hvis det er viktig for deg å beskytte dine ansatte mot støy og avgasser, så er Fendt e100 V Vario det perfekte valget.

Lønnsomhet

For langsiktig sparing

Med lave vedlikeholdskostnader og lave energikostnader sparer Fendt e100 V Vario penger på sikt. Fendt e100 V Vario gjør det mulig med utvidede brukstider og -områder, noe som øker effektiviteten. Alle vanlige, relevante redskaper kan brukes. Fendt e100 V Vario er dermed en investering i fremtiden, og en garanti for lønnsomhet.

VIL DU VITE MER?

VIL DU VITE MER?

Lenker
Min side