Skip to main content
Til toppen
En allsidig traktor uten kompromisser

En allsidig traktor uten kompromisser

MØT HELT NYE FENDT 600 VARIO

Med sin kompakte størrelse og imponerende ytelse åpner den nye muligheter i landbruket, innen transport og med frontlaster. Oppdag innovasjonskraften og lidenskapen som finnes i hver komponent i denne traktoren. Den helt nyutviklede serien Fendt 600 Vario gir bonden en overlegen, allsidig traktor i det midtre effektnivået - fra 164 til maksimalt 224 HK. 

I tillegg til imponerende funksjoner som uovertruffen manøvrerbarhet og den helt nye generasjonen trinnløs VarioDrive, har Fendt 600 Vario mye mer å tilby. Den imponerer blant annet også med høy komfort under transport og med en imponerende hydraulikkytelse. Allsidige evner gjør den til en uunnværlig partner - uansett om det er på åkeren eller i transport. 

Modelloversikt

614 Vario

121 kW*

164 HK*

616 Vario

135 kW*

184 HK*

618 Vario

150 kW*

204 HK*

620 Vario

165 kW*

224 HK*

*Nominell effekt / Maksimal effekt med DynamicPerformance ECE R 120

Fendt 600 Vario: Innovasjon for allsidige oppgaver

Fendt 600 Vario: Innovasjon for allsidige oppgaver

Sikker og drivstoffeffektiv transport

takket være den enestående nyttelasten på 5,8 tonn og lavhastighetskonseptet.

Fendt 600 Vario omdefinerer sikker transportytelse i sin hestekraftklasse med en enestående nyttelast på 5,8 tonn. Den lette konstruksjonen og den høye nyttelasten på opptil 5,8 tonn gjør 600 Vario til en trygg følgesvenn ved tungtransport eller ved kjøring med egnede redskapskombinasjoner. I tillegg kommer den geniale kombinasjonen av lavhastighetskonseptet og den splitter nye VarioDrive. 40 km/t nås ved et stillegående og drivstoffbesparende turtall på 1 100 o/min, 50 km/t ved bare 1 300 o/min. Resultatet er at Fendt 600 Vario kombinerer sikker transport med eksepsjonell effektivitet og enestående kjørekomfort.

Uovertruffen komfort 

Med lav støybelastning og ingen eksos er Fendt e100 V Vario ideell for bruk i byer og miljøsoner med høy luftforurensning. Den er også ideell for vedlikehold av grønne områder, vintervedlikehold eller fjerning av løv. Men ikke bare det: Fendt e100 V Vario er også ideell for bruk i landbruk, vin- og fruktdyrking og andre spesialproduksjoner. Hvis det er viktig for deg å beskytte dine ansatte mot støy og avgasser, så er Fendt e100 V Vario det perfekte valget.

Effektivt hydraulikksystem

Hydraulikksystemet i Fendt 600 Vario har en imponerende volumstrøm på enten 152 l/min eller inntil 205 l/min. Med en høy uttakbar oljemengde på 65 liter er du godt utstyrt. Bruken av Flat Face-koblinger (FFC) foran, bak og med Power Beyond sikrer lekkasjefri bruk og lavere trykktap. Sats på en hydraulikk som oppfyller kravene dine, Fendt 600 Vario.

Fendt Care

Markedets mest omfattende garantiforlengelsen for traktorer

Med garantiforlengelsen Fendt Care tilbyr vi et omfattende tilbud for å dekke reparasjonsrisikoen for nye maskiner. Du kan stole på vår skreddersydde vedlikeholds- og reparasjontjeneste. Med en langtidsdekning på inntil 8 år og 8 000 timer for traktorer, tilbyr vi den mest omfattende dekningen og perioden i bransjen. Full kostnadkontroll og planleggingssikkerhet - du kan fokusere helt på arbeidet på åkeren.

VIL DU VITE MER OM FENDT 600 VARIO?

VIL DU VITE MER OM FENDT 600 VARIO?

Kontakt ditt lokale Eiksenter
Lenker
Min side