Skip to main content
Til toppen
Eiksenteret beste stand på Dyrsku'n

Eiksenteret ble kåret til beste stand på Dyrsku'n 2016.

Eiksenteret beste stand på Dyrsku'n

I konkurranse med de andre maskinutstillerne gikk utmerkelsen for beste stand i kategorien landbruk/landbruksmaskin til Eiksenteret. Det ble en hyggelig avslutning på en vellykket helg for Eiksenterets del.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Lars Ovlien

– Det er selvfølgelig veldig moro å få en slik utmerkelse, og det er først og fremst alle de ansatte og samarbeidspartnerne våre som skal ha æren for det. Uten dyktige medarbeidere kommer du ikke langt, sier senterleder Jørn Aho ved Eiksenteret Stokke.
Standen på Dyrsku’n har vært en dugnad blant flere Eiksentere i regionen. I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet at standen er satt opp på en ryddig og fin måte til tross for både store og mange maskiner, samt at den har god tilgang, er innbydende og at publikum blir møtt med hyggelige ansatte som har god kunnskap om sine produkter. Premien var et diplom av kunstneren Borghild Telnes – Firingan Kaligrafi.
– Beste stand ble et fint punktum for oss på Dyrsku’n. Vi har hatt bra salg, og det har vært stor interesse for både MF og Fendt-traktorer. Nå gleder vi oss bare til å komme gjennom alle navnene på blokka og se det endelige resultatet, sier Aho.

Standen på Dyrsku'n var en dugnad blant flere Eiksentere i regionen.

Eiksenteret opplevde bra salg, og det var stor interesse for både MF og Fendt-traktorer.
Lenker
Min side