Skip to main content
Til toppen

Såmaskiner

Eiksenteret fører såmaskiner fra He-Va og Junkkari. Vi har kombi-, mekanisk-, luftassisterte (pneumatisk)-,  og universal såmaskiner med arbeidsbredder som dekker enhvers behov.

Visning
Amazone Cirrus såmaskin

Cirrus er en såmaskin som kjennetegnes ved sin suverene, presise arbeidsytelse. Med arbeidsbredder fra 3 m til 6 m og beholderstørrelser fra 3 000 l til 4 000 l er Cirrus-serien svært effektiv. På grunn av fleksibiliteten og forskjellige transportsystemkonsepter tilbyr Cirrus den riktige løsningen for enhver gård, fra kompakte såkombinasjoner til storskala såmaskiner.

Amazone Citan såmaskin

HE-VA Multi-Seeder

Pneumatisk såmaskin for montering på ulike redskaper.

HE-VA Universalspreder

Spreder for mange forskjellige typer frø samt at den er godt egnet til spredning av sneglegift.

Junkkari D-serie såmaskin

Junkkari D-serie såmaskiner med tre og fire meter arbeidsbredde er en meget robust maskin som egner seg for direktesåing med doble skållabber, separate dybdehjul og pakkehjul på hver labb.

Junkkari M-serie såmaskin

Junkkari M-serie såmaskiner med tre og fire meter arbeidsbredde er beregnet for tradisjonell- og forenklet jordbearbeiding på ulike jordtyper med stort spenn i labbetrykk.

Junkkari S-serie såmaskin

Junkkari S-serie såmaskiner med tre og fire meter arbeidsbredde, er beregnet for tradisjonell- og lett kultivert jord og bygges opp av ulike moduler med kassestørrelser og understell med ulike sålabber.

Junkkari T-serie såmaskin

Lenker
Min side