Skip to main content
Til toppen

Gressklippere

Eiksenteret har et stort utvalg  gressklippere med høy kvalitet og god driftssikkerhet som gjør gressklippingen effektiv. Kom innom ditt lokale Eiksenter, vi hjelper deg med å finne gressklipperen som passer ditt behov.   

Visning
Sorter
Cramer 82LM46SX gressklipper 82V

Batteridrevet og støysvak gressklipper med klippebredde på 46 cm, utstyrt med bioklipp, sideutkast og oppsamler. Denne modellen kan du bruke med ett eller to 82V batterier. Ved å bruke to batterier kan du klippe dobbelt så lenge. Den kraftige, børsteløse motoren tilpasser turtallet etter motstanden, for å klippe så effektivt som mulig. Plassbesparende design, fold klipperen sammen og lagre den stående når den ikke er i bruk. Med lavt vibrasjonsnivå er klipperen også svært komfortabel i bruk.

S0880384
Cramer 82LM51SX gressklipper 82V

82LM51SX er en batteridrevet og støysvak gressklipper med klippebredde 51 cm, utstyrt med bioklipp, sideutkast og oppsamler. Denne modellen kan du bruke med ett eller to 82V batterier. Ved å bruke to batterier kan du klippe dobbelt så lenge og dobbelt så store områder. Smart, ikke sant? Den kraftige, børsteløse motoren tilpasser turtallet etter motstanden, for å klippe så effektivt som mulig. Det effektive oppsamlingssystemet sørger for at det ikke blir liggende gress på plenen etter klipping. Plassbesparende design, fold klipperen sammen og lagre den stående når den ikke er i bruk. Sikkerheten er ivaretatt med sikkerhetsnøkkel. Med lavt vibrasjonsnivå er klipperen også svært komfortabel i bruk.

S0880385
Cramer 82LM61SX gressklipper 82V

Batteridrevet og støysvak gressklipper med klippebredde 61 cm, utstyrt med bioklipp og oppsamler. Denne modellen kan du bruke med ett eller to 82V batterier. Ved å bruke to batterier kan du klippe dobbelt så lenge og dobbelt så store områder.

S0954337
Honda HRG466SK gressklipper

Populær bioklipper med Euro 5 motor.

S0824156
Honda HRN 536 VK gressklipper

Profesjonelle funksjoner for hageentusiasten. Honda HRN 536 VK gressklipper har funksjoner som Smart Drive, variabel hastighet, Selektiv Mulching og ytelse i toppklasse. Det er enklere enn noen gang å sette en profesjonell touch på hagen du elsker.

S0874602
Honda HRS536VK gressklipper

Rask og effektiv, selvgående klipper hvor du kan velge mellom bioklipp eller sideutkast - i en og samme maskin.

S0824160
Honda HRX537HY gressklipper

HRX-serien til Honda består av flere teknisk avanserte gressklippere. Her får du pålitelig motorkvalitet og slitesterke materialer.

S0824162
Honda HRX537HZ gressklipper

HRX-serien til Honda består av flere teknisk avanserte gressklippere. Her får du pålitelig motorkvalitet og slitesterke materialer.

S0824163
Honda UM616EB gressklipper/rotorslåmaskin

Overgrodde plener med høytgress er ofte slitsomt å forholde seg til. Derfor har Honda laget denne spesialproduserte gressklipperen!

S0824165
Husqvarna LC137i elektrisk gressklipper - komplett inkl. BLi20 + C 80

Kompakt batteridrevet gressklipper for enkel manøvrering på små plener. Husqvarna LC 137i er en brukervennlig batteridrevet gressklipper med klippebredde på 37 cm, perfekt for klipping av små plener. Denne lille og lette klipperen lar deg klippe plenen på én enkelt lading, og på grunn av det kompakte aggregatet og det ergonomiske håndtaket, er det enkelt å manøvrere selv rundt trange områder. Det enkelt nedfellbare og justerbare styret og de to integrerte løftehåndtakene gjør gressklipperen enkel å oppbevare og transportere, og den tar liten plass når den er felt sammen. Kompatibel med Husqvarnas 36V-batterisystem.

S0875527
Lenker
Min side