Skip to main content
Til toppen

Husqvarna Aspire™ batteridrevne hageverktøy

Utforsk det nye utvalget vårt av smarte Husqvarna Aspire™ batteridrevne hageredskaper. De er kompakte, effektive, enkle å oppbevare, intuitive og har et elegant svart design som matcher.

Husqvarnas nye serie batteriprodukter, Husqvarna Aspire™ er skreddersydd spesielt for små hager. Utvalget er kompatibelt med batterisystemet Power for All Alliance, hvor det samme batteriet kan brukes på tvers av alle merker i alliansen.

Husqvarna Aspire™-serien av hageverktøy gir brukervennlighet, uten at det går på bekostning av kraft og ytelse. Serien kan skryte av et elegant sort premium-design og en kompakt oppbevaringsløsning, som sikrer at selv den minste hageboden ser ryddig ut. Mange av produktene kan legges sammen for å spare plass, og berøringspunktene i oransje veileder sluttbrukeren.

Dette er den første serien av Husqvarna-produkter som støtter batteriløsningen som kan brukes i en rekke produkter på tvers av de ti merkene som er en del av Power for all Alliance. Husqvarna ble med i POWER FOR ALL ALLIANCE i juni 2022.

Utvalget består av en robotgressklipper, gå-bak gressklipper, gresstrimmer, grensag, hekksaks, blåser og et veggmontert oppbevaringssystem.

Husqvarnas arv møter moderne og intuitivt design

Mens Husqvarna Aspire™-serien har et helt nytt utseende, er de basert på kunnskapen fra vår lange arv innen hageverktøy. Alle produktene kommer med et intuitiv design der oransje detaljer indikerer berøringspunkter, noe som gjør dem veldig enkle å bruke. Produktene er slanke for å kunne være sammenleggbare og justerbare for å optimalisere plass. I tillegg har produktene en skreddersydd krok og valgfri smart oppbevaringsløsning inkludert en skinne, kroksett (5 kroker) og en batterihylle for å frigjøre maksimal plass i boden.

"Husqvarna har en lang historie med å tilby elektriske verktøy for eiere av store hager og grønne områder. Med denne nye serien ønsker vi å møte behovene til forbrukere som bor i hus med mindre hager, som setter en stor ære i å holde uterommet i god stand. De vil ha verktøy som har høy ytelse og kvalitet, men som er enkle å bruke og oppbevare. Ettersom de ser på hagen som en forlengelse av stuen, må verktøyene også se bra ut. Husqvarna Aspire™ er svaret på alt dette»,   sier Anders Bengtsson, visepresident, Residential EPAC BU.

Ett batteri for alt 

Husqvarna Aspire™ er Husqvarnas første serie som er kompatibel med 18V batterisystemet POWER FOR ALL ALLIANCE. Som et av de største 18V-batterisystemene på tvers av merkevarer, støtter initiativet i dag produkter fra ti ledende selskaper innen elektroverktøy til hjem og hage. I hovedsak kan forbrukere bruke samme batteri og lader uavhengig av produsent.

Som et resultat av dette behøver ikke forbrukerne lenger å forholde seg til forskjellige, inkompatible batterier og ladere som tar opp unødvendig plass, og som er laget med ressurser som kunne vært brukt til andre ting.

*Robotgressklipperen er det eneste produktet i Husqvarna Aspire-serien som ikke er kompatibel med 18V Power for All-batteriet, siden den kommer med egen ladestasjon.

Høydepunkter for Aspire™-serien

Enkel å bruke. Smart å eie.

Bygget med smarte detaljer i tankene, gjør Aspire™-serien hagearbeid enklere og mer effektivt. Robotgressklipperen gir deg en perfekt klippet plen hele døgnet, og med Automower® Connect-appen kan du enkelt stille inn tidsplaner for klipping og klippehøyde. Hekksaksens «løvfanger» gjør oppryddingen enklere, og batteristatusen kan praktisk spores direkte på håndtaket. Grensagen er utformet som et 2-i-1-verktøy, med en forlengbar stang som tilbehør for stigefri beskjæring og grenkutting.

Kompakt størrelse. Optimalisert oppbevaring.

Aspire™-serien er utviklet for å optimalisere alle små oppbevaringsplasser. Hvert verktøy kommer med en skreddersydd krok så du kan henge produktet rett på veggen. Flere av produktene kan legges sammen, noe som maksimerer gulv- og hylleplassen i små skur eller garasjer. Produktkrokene kan brukes med Aspire™-oppbevaringsskinnen for å lage et perfekt organisert veggstativ. Det har aldri før vært så enkelt og plassbesparende, eller sett så bra ut, å oppbevare hageredskaper.

Stilig og lett design.

Den lette designen og det lille fotavtrykket til Aspire™-produktene skjuler mer enn øyet kan se. Funksjoner som myke, ergonomiske håndtak og balansert vekt gjør at du komfortabelt kan takle alle gjør det selv-prosjekter som en proff. Oransje, interaktive berøringspunkter indikerer hvor du enkelt kan justere produktet til dine behov.

Ett batteri. Mer fleksibilitet.

En del av POWER FOR ALL ALLIANCE – blant de største batterisystemene for flere merker for ledende produsenter over hele verden – 18V P4A-batteriet er kompatibelt med over 10 andre hjem- og hagemerker. Ett batteri som driver flere av verktøyene dine, betyr at du kan takle flere prosjekter og få dem gjort raskere. Hvert Aspire™-verktøy er spesialbygd for maksimal kraft i et kompakt design som er enkel å oppbevare.

Veggmontert oppbevaringssystem som sparer plass

Kompakt, forlengbar og sammenleggbar; hvert eneste verktøy er utstyrt med en skreddersydd krok for strømlinjeformet oppbevaring på små steder. De smarte funksjonene og designet som er integrert i alle Aspire™-produkter, gjør hagearbeidet enklere og mer fornøyelig.

Husqvarna Aspire™-serien kompletteres av et smart oppbevaringssystem for ryddig organisering av hageredskaper på begrenset plass. Selges separat som et sett med fem oppbevaringskroker, en hylle for batteri og lader, skinner og en oppbevaringsboks for grensag. Etter hvert som din Aspire™-samling vokser, kan systemet utvides med flere skinner. Hvert Husqvarna Aspire™-produkt kommer med en produktkrok som passer til oppbevaringsskinnen.

Husqvarna Automower® Aspire R4*

En robotgressklipper ideell for den lille hagen, som sikrer perfekt klippet plen hver eneste dag. Full brukerkontroll med Automower® Connect-appen. Klipperen har smarte funksjoner som gjør at den kan justere driftstiden for ulike værtyper, samt klippe i trange passasjer. Smuss kan skylles av med en slange, og vinteroppbevaring er enkel takket være veggkrokene som følger med produktet. En klipper som er basert på over 25 års erfaring fra Husqvarnas markedsledende robotklippere.

Husqvarna Aspire B8X-P4A Blåser

Batteridrevet blåser med tre hastighetsinnstillinger, kompakt og kraftig med lang driftstid. Justerbar hastighetsinnstilling som håndterer alt fra delikate blomsterbed til vått løv på plenen. Komfortabelt håndtak med mykt grep, godt balansert og lett. Smart automatisk avstengingsfunksjon når den ikke er i bruk, for å spare energi.

Husqvarna Aspire T28-P4A Gresstrimmer

Batteridrevet gresstrimmer som er enkel i bruk for perfekte kanter, effektiv og i stand til å klippe høyt og tykt gress uten å stoppe. Perfekte kanter med dobbel trimmertråd, og veldig behagelig å bruke takket være det kompakte formatet og lette vekten. Perfekt balansert og enkel å bruke med batteri bak og motor foran. Trimmeren har justerbart teleskopskaft og Plant Guard.

Husqvarna Aspire H50-P4A Hekksaks

Effektiv batteridrevet hekksaks med løvfanger. Form hekker og busker enkelt takket være høy klippekapasitet og -hastighet. Skjæreblad med doble funksjoner, effektiv motor og en knivlengde på 50 cm med en tannåpning på 23 mm som kan skjære gjennom tykkere greiner.

Husqvarna Aspire LC34-P4A Gressklipper

Sammenleggbar og kompakt gressklipper med lett vekt som er enkel å bruke, oppbevare og bære. Justerbart håndtak for en komfortabel arbeidsstilling, og avtagbar oppsamlingspose. Designet for små rom, kan den legges sammen til en praktisk størrelse og oppbevares vertikalt på gulvet eller veggen med den medfølgende kroken. Enkel å flytte takket være bærehåndtaket. Leveres ferdig montert i esken, du kan bare skyve inn bøylen og gå.

Husqvarna Aspire P5-P4A/PE5-P4A Grensag

Fleksibel og forlengbar batteridrevet grensag. Selges som en 2-i-1 versjon som en enkel håndholdt grensag, eller med et teleskopskaft på opptil 1,7 m for beskjæring på steder som er vanskelig å komme til. Bygget på Husqvarnas velprøvde motorsagekspertise, og kutter opptil 75 mm bredt. Funksjon for automatisk avstenging når den er uten tilsyn.

 

Ønsker du mer info om Aspire™?

Ta kontakt med ditt nærmeste Eiksenter.  Her finner du kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne hjelper deg med å finne de riktige produktene for deg. 

Lenker
Min side