Skip to main content
Til toppen
Tilhenger for ferien

Tilhenger for ferien

Tredals populære fritidshengere og nyheten Tredal Offroad er perfekte til Norgesferien. Her får du med deg alt du trenger til turen – også der terrenget er ulendt. Hengerne har Spirax fjæringsystem som fanger opp bevegelser i tilhengeren, både fra lasten og fra veien.

Dato: 16.06.2020 | Tekst: Lars Ovlien | Foto: Tredal

– Vi begynte egentlig å utvikle denne typen tilhengere for flere år siden. Først som en helt vanlig tilhenger, så utvidet vi den til å bli en fritidstilhenger med lokk og takgrind. Og som alle våre tilhengere er de håndlaget i Norge for norske forhold, forteller Sverre Langseth hos Tredal.

Fritidshengeren er bestselgeren, men det er økende interesse for  nyheten Tredal Offroad T-13-UC OR, som er perfekt til turer i ulendt terreng. Denne hengeren har en nyttelast på 1000 kg, er 2,05 m bred, 2,1 meter lang og nesten 1,3 meter høy.

– Hvis du for eksempel reiser for å fiske utenfor allfarvei er dette et godt alternativ. Store hjul kombinert med Spirax fjæringsystem med sine unike hydrauliske, dobbeltvirkende støtdempere fanger opp bevegelsene, selv når det er ujevnt underlag.

Hengeren har rails som standard, der du kan feste kajakken, skiboksen eller sykkelstativet. Tredal har også utviklet en offroad campingtilhenger etter ønske fra kundene. Det er ikke en tradisjonell kombi-camp, slik vi husker dem fra 70-tallet.

Tredal Camping Offroad T-13-UC OR Camp er en liten hytte på hjul. Med ekstrautstyr har du både soveplass, kjøkken, bad og uteplass i ett. Foto: Tredal.

– Tredal Camping Offroad er basert på Tredal Offroad, men kan utstyres med frontskap slik at du får plass til vanntank, dusjtak og en gassbeholder til å varme vann eller koke mat. Du kan også få telt over selve hengeren, og et ekstratelt foran gir mer enn nok uteplass. Da har du soveplass til to, bad og kjøkken. Vi kan også vise kundene hvordan de henger på solcellepanel. Mye av dette ser vi for oss blir faste pakker etter hvert, sier Langseth.

Kontakt Eiksenteret for en god pris på Tredal Offroad lokkhenger. Les mer om Tredal-hengere her.

Lenker
Min side