Til toppen

Robot- og gressklippere

Vi har et stort utvalg robot- og gressklippere med høy kvalitet og god driftssikkerhet som gjør gressklippingen effektiv. Vi hjelper deg med å finne gressklipperen som passer ditt behov.

 

Sorter etter: Anbefalte

Husqvarna Rider 216TAWD Sitteklipper

Den perfekte sitteklipperen for huseiere og jordeiere som verdsetter effektivitet og komfort! Nå med firehjulstrekk!

Husqvarna Rider 214TC Sitteklipper

Den perfekte sitteklipperen for huseiere og jordeiere som verdsetter effektivitet og komfort!

Husqvarna Kniver til Automower 6 stk - Utholdenhet

Skarpe og slitesterke kniver til Automower robotgressklippere fra Husqvarna. Knivene har ekstra lang levetid grunnet sitt svingknivdesign. Dette designet sørger for at knivene er skarpere og hardere, uten at det får utover sikkerheten.

Husqvarna Kniver til Automower 9 stk - Sikkerhet

Sikkerhetsblader i karbonstål til Automower robotgressklippere fra Husqvarna. Sterke og skarpe blader som varer lenge.

Toro Recycler 55 60V Smartstow batteridreven

Toro recycle 55 øker standarden for batteridrevne gressklippere for det profesjonelle markedet med sin enestående batteritid og bred klippebredde. Denne klipperen sparer tid slik at klippejobben er gjort så effektivt som over hode mulig. Klipperen er også vanvittig enkel å bruke og vedlikeholde, noe som er en selvfølge for den profesjonelle brukeren.

Husqvarna 435X AWD

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 

Husqvarna Automower 430X

En effektiv og stor pålitelig robotgressklipper som håndterer skråninger med stigning på 45 prosent og smale passasjer. Godt egnet for store og krevende plener på opptil 3 200 m2.

Husqvarna Automower 450X

Har man mye plen forsvinner det fort mye tid og ressurser i vedlikehold. Med denne utrolige robotklipperen slipper du de bekymringene. Med et arbeidsområde på 5000 m² takler 450X trange og røffe plener. Den jobber seg lett rundt hindringer og kan krabbe hellinger på opptil 45%.

Husqvarna Automower 105

Kompakt og fleksibel robotklipper som kommer seg frem der den trengs. Denne gressklipperen er perfekt for hager opptil 600 m² og med dens lave vekt er den også enkel å lagre ved endt sesong.

Husqvarna Automower 310

Effektiv 4-hjuls robotklipper for større og mer komplekse gressområder. Passer for mellomstore områder opp til 1000 m² og kan også håndtere skråninger med en stigning på 40%. Smart teknologi styrer automatisk robotklipperen gjennom smale passasjer. Det intuitive menysystemet gir personlige innstillinger for når du vil at maskinen skal klippe. Snapdeksler i forskjellige farger er tilgjengelige som alternativer.

Husqvarna Automower 315

Med en rekkevidde på 10 meter kan du enkelt opprettholde full kontroll over din nye robotklipper Automower 315 over Bluetooth på din egne smarttelefon. Dette er en klipper som håndterer krevende gressarealer på opptil 1500 m², og bakker på opptil 40%.

Husqvarna Automower 420

Stillegående robotklipper for store plener på opptil 2200 m². Klipperen har praktisk Bluetooth-oppsett gjennom Automower Connect@HOME sånn at du lett kan betjene den fra avstand.