Skip to main content
Til toppen

Dalen Snøfres 2014


En stor to-trinnsfres som takler de mest krevende forhold og store snømengder. Fresen egner seg til store oppdrag og har stor arbeidsmengde og kapasitet i tillegg til enorm kasteevne. Den passer tøffe forhold, der ulende vind tetter veier og bygger harde skavler. 

Snøfres 2014 fra Dalen er en robust totrinns storfres for de største traktorene. Arbeidsbredden er fra 270 til 290 centimeter, avhengig av utstyr. 

Sideplatene fjernes raskt og enkelt, og uten sideveggene får du full styring over fres og traktor både ved rygging og frontmontering. Fresen kan også leveres med sideplater og kantskjær.

Snøfresen leveres med automatkoblinger på innmatervalsene, som kobler automatisk ut og inn ved stor motstand.

Girkassen er spesialutviklet og plassert sentralt i fresehuset, og overfører kreftene direkte til innmaterskruene og utkasterviften. Drev og lager er beskyttet i et støpejernshus og eksponeres ikke for smuss og skitt. 

De store og åpne innmaterskruene sørger for effektiv innmating av snø i hele viftens høyde og sørger for at utkasterviften får god fylling. 

Den avrundete tuten samler strålen og letter snøgjennomgangen. Tutens konstruksjon sørger for at snøen føres i en jevn bue gjennom tuten, uten å bremses, som gjør at snøen kastes høyt og langt. Du kan også styre strålen ned mellom traktor og fres for å unngå gjenstander, f.eks. husvegger og parkerte biler i tettbebygde strøk.

Tuten er nedfellbar og gjør service og vedlikehold enkelt. 

Svingkonstruksjonen er uten kjede og driftssikker under varierende temperaturer. 

Det er mulighet for teleskop-lastetut og hydraulisk justerbar kantvinge som ekstrautstyr. 
 

 

Redskap
Type Totrinns
Effektbehov 105 / 140 kW/HK
Arbeidsbredde, min/max (med tilleggsutstyr) 270 / 288 cm
Diameter utkastervifte 90 cm
Diameter innmaterskrue 95 cm
Montering Slep / Rygging / Front
Vekt, ca fra 1760 kg
Dalen Snøfres 2013

To-trinnsfres for store traktorer og tøffe oppdrag. Snøfres 2013 fra Dalen er en totrinnsfres som passer til alle brøyteoppdrag, men er spesielt tilpasset stor traktor og vanskelige snøforhold. Freseren har stor arbeidsbredde og kastelengde som passer de røffeste forholdene. Muligheten til å styre strålen tilbake fra førerhuset, gjør den også egnet til tettbebygde strøk. 

Dalen Snøfres 2118

Snøfres 2118 fra Dalen er en kraftig totrinns frontfres for de største traktorene. Dette er en nyutviklet fres som har en kraftig og effektiv drivlinje som takler opp til 350 hestekrefter. Fresen har stor kapasitet og enorm kastelengde og egner seg til åpning av veier og rydding av store plasser. Arbeidsbredde fra 2,70 til 2,80 m. Kan også monteres for rygging.

Dalen Snøfres 2011

Snøfres 2011 fra Dalen er en totrinns universalfres som passer til de fleste oppdrag og alle snøtyper.

Dalen Snøfres 2110

Snøfres 2110 fra Dalen er en stor fres med kompakt innpakning. To-trinnsfres for traktorer med 80 hestekrefter eller mer. Arbeidsbredde på 2,48 til 2,93 m.

Lenker
Min side