Skip to main content
Til toppen

Dalen Snøfres 2013


To-trinnsfres for store traktorer og tøffe oppdrag. Snøfres 2013 fra Dalen er en totrinnsfres som passer til alle brøyteoppdrag, men er spesielt tilpasset stor traktor og vanskelige snøforhold. Freseren har stor arbeidsbredde og kastelengde som passer de røffeste forholdene. Muligheten til å styre strålen tilbake fra førerhuset, gjør den også egnet til tettbebygde strøk. 

 • Arbeidsbredden er fra 255 til 325 centimeter, avhengig av utstyr.
 • Den integrerte trepunktsrammen flyttes enkelt fra sleping til rygging eller frontmontering (tilleggsutstyr). 
 • Girkassen er spesialutviklet og plassert sentralt i fresehuset, og overfører kreftene direkte til innmaterskruene og utkasterviften.
 • Drev og lager er beskyttet i et støpejernshus og eksponeres ikke for smuss og skitt. 
 • De store og åpne innmaterskruene sørger for effektiv innmating av snø i hele viftens høyde og sørger for at utkasterviften får god fylling. 
 • De åpne sideveggene er enkle å styre, og fresen kan leveres med sideplater som kan øke arbeidsbredden. Det er også mulig å ha kantskjær.
 • Den avrundete tuten samler strålen og letter snøgjennomgangen. Tutens konstruksjon sørger for at snøen føres i en jevn bue gjennom tuten, uten å bremses, som gjør at snøen kastes høyt og langt.
 • Du kan også styre strålen ned mellom traktor og fres for å unngå gjenstander, f.eks. husvegger og parkerte biler i tettbebygde strøk.
 • Tuten er nedfellbar og gjør service og vedlikehold enkelt. 
 • Svingkonstruksjonen er uten kjede og driftssikker under varierende temperaturer. 
 • Det er mulighet for teleskop-lastetut og hydraulisk justerbar kantvinge som ekstrautstyr. 
Redskap
Type Totrinns
Effektbehov 90 / 120 kW/HK
Arbeidsbredde, min/max (med tilleggsutstyr) 255 / 297 cm
Diameter utkastervifte 83 cm
Diameter innmaterskrue 91 cm
Montering Slep / Rygging / Front
Vekt, ca fra 1450 kg
Dalen Snøfres 2011

Snøfres 2011 fra Dalen er en totrinns universalfres som passer til de fleste oppdrag og alle snøtyper.

Dalen Snøfres 2110

Snøfres 2110 fra Dalen er en stor fres med kompakt innpakning. To-trinnsfres for traktorer med 80 hestekrefter eller mer. Arbeidsbredde på 2,48 til 2,93 m.

Dalen Snøfres 2014

En stor to-trinnsfres som takler de mest krevende forhold og store snømengder. Fresen egner seg til store oppdrag og har stor arbeidsmengde og kapasitet i tillegg til enorm kasteevne. Den passer tøffe forhold, der ulende vind tetter veier og bygger harde skavler. 

Dalen Snøfres 2118

Snøfres 2118 fra Dalen er en kraftig totrinns frontfres for de største traktorene. Dette er en nyutviklet fres som har en kraftig og effektiv drivlinje som takler opp til 350 hestekrefter. Fresen har stor kapasitet og enorm kastelengde og egner seg til åpning av veier og rydding av store plasser. Arbeidsbredde fra 2,70 til 2,80 m. Kan også monteres for rygging.

Lenker
Min side