Skip to main content

SUPERKAMPANJE!  

-40.000 kr. på 1740M & -50.000 kr. på 1765M!

Ønsker du ytelse på høyt nivå fra en mer kompakt maskin?  Møt 1700 serien - den  kompakte profftraktoren!

MF 1700 traktorene er konstruert og bygget for å utføre mange av de samme oppgaver som større Massey Ferguson modeller utfører på større eiendommer. I stand til å håndtere et bredt spekter av bruksområder – fra pløying til såing, fra lasting til transport. Merkets ubestridte landbruksarv kommer tydelig frem i disse mangesidige, tøffe maskinene, bygget etter de samme standardene som Massey Fergusons store traktorer. Hele serien innehar mange eksempler på ergonomisk design og omsorg for detaljer, som har bidratt til Massey Fergusons posisjon som en verdensledende traktorprodusent.

1700 serien har høye spesifikasjoner med blant annet en Stage V-motor,  HST-transmisjon (med presis kontroll og høyere topphastighet) samt et nytt fabrikkmontert førerhus. De er bygget for å håndtere en rekke ulike bruksområder på en enkel måte, og levere best mulig ytelse, effekt, pålitelighet og komfort.

Ta kontakt med ditt Eiksenter for mer informasjon!

MF 1740E til ridesenter- og ridebanedrift
MF 1740E til ridesenter- og ridebanedrift

MF 1740E passer ypperlig til harving av ridebane, både utebane og ridehus.

Vi tar en titt på MF 1700 M serien
Vi tar en titt på MF 1700 M serien

Er du nysgjerrig på MF 1700 M serien? Produktsjef Ole Jakob Rustad og salgsansvarlig Syver Bjørgo hos Eikmaskin viser oss to nye modeller i serien.

En kompakt proff-traktor
En kompakt proff-traktor

Hadeland Maskindrift har ansvaret for store deler av vintervedlikeholdet i Oslo, og deres fire Massey Ferguson 1740 er viktig for å få jobben gjort.

MF 1700 M  - den optimale traktoren til fruktdyrking
MF 1700 M - den optimale traktoren til fruktdyrking

Produktsjef Ole Jakob Rustad i Eikmaskin har tatt turen til praktfulle Hardanger for å ta en titt på MF1700 M- serien til bruk i fruktdyrking. Med seg har han senterleder Ivar Linde hos Eiksenteret Voss.

MF 1700 M på bæresvak mark
MF 1700 M på bæresvak mark

På bæresvak jord stilles det store krav til utstyret som brukes. Produktsjef Ole Jørgen Rustad hos Eikmaskin har tatt turen til Smøla på Nordmøre for å se MF 1700 M i arbeid på bæresvak mark.

Den perfekte traktoren for idrettslaget
Den perfekte traktoren for idrettslaget

Det er utallige timer som blir lagt ned i idrettslag rundt om i Norge hvert år. Sletting av baner, klipping av gress, brøyting og strøing. Med en Massey Ferguson 1740 på laget, går jobbene enklere og raskere!

Vi tar forbehold om feil på nettsiden og i EikFokus, det være seg feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON