Skip to main content
Til toppen

Valtra G-serie


Liten, kompakt og allsidig. Valtras G-serie sørger for at alle arbeidsoppgavene blir gjort!

G-serien er Valtras svar på lommekniven. Denne traktorserien er kanskje liten og kompakt, men samtidig er den spekket med kraftig hydraulikk, lettbetjente Smart Farming-funksjoner og nok kraft til å drifte passende redskap. Serien kommer i modeller på 105 – 135 HK. Smart Farming-funksjonene er integrert i alle Versu og Active-modellene. 

Allsidigheten du ikke visste du trengte.

G-serien dekker et bredt spekter av de etter hvert mange arbeidsoppgavene ved det moderne landbruket. Den har avansert trepunktshydraulikk og effektiv arbeidshydraulikk.  Hydraulikken har åpent senter på HiTech-modeller, mens Versu og Active har lukket. Selve traktoren har kompakte dimensjoner. Den rager bare 2,8 meter over bakken og veier kun 5 tonn. G-serien er spiesielt utviklet til å være gode frontlastere, og har en løftehøyde på 4,2 meter og kan løfte opp til 2,1 tonn. Førerhuset er lett å komme seg inn i, og gir deg total oversikt over arbeidsområdene dine. Samtidig finner du brukervennlige betjeningsorganer og gode integrerte løsninger i Valtra-vedegiret.  

G-serien har avansert 50kN trepunktshydraulikk og sterk og god hydraulikk som passer til de fleste redskaper. Alt driftes av drivstoffbesparende Valtra-automatsystemter som Auto1 auto-giring, bakkeholder og motorbrems. Valtra revolusjonerer her egen transmisjon med 4 grupper og 6 trinns Powershift. Viktigst av alt er at Valtra har fokusert på brukernes mange daglidagse problemer, og har utviklet en traktor på brukerenes egne premisser. Derfor er G-serien en kombinasjon av avansert teknologi, brukervennlighet og komfort. 

Frontlasteren du har ventet på. 

Med «Lock-and-og» redskapslåsing, kraftig underramme og en moderne og slank armkonstruksjon med skjult røropplegg er G-serien den perfekte frontlasteren. Du har utrolig god sikt i alle retninger og alle lastere far Valtra har selvfølgelig elektronisk betjening. Frontlasteren har lastfølende hydraulikkpumpe med en volumstrøm på opptil 110l/min.  

Smarte landbruksløsninger

Versu og Active-modellene kommer som sagt med Smart Farming. Dette er et sett med teknologiske løsninger, som sammen spiller på lag slik at man får en upåklagelig flyt i arbeidet. Med utgangspunkt i brukervennlighet slår Valtra sammen Valtra Guide, ISOBUS, seksjonskontroll, Variable Rate Control og TaskDoc. Alt lett tilgjengelig med en liten sveip på SmartTouch-enheten i armlenet. På Active-modeller kan du kontrollere SmartFarming-funksjonene fra SmartTouch Extend-skjermen. I praksis betyr dette at du enkelt kan jobbe med alle ISOBUS-kompatible redskaper som passer traktoren. All dokumentasjon fra arbeidet sendes automatisk til gårdens administrative system med TaskDoc, Du effektiviserer arbeidet på jordet med GPS-sporingen i Valtra Guide, og effektiviserer tildeling og dosering av innsatsmidler til redskap gjennom Variable Rate Control.  Du jobber med andre ord veldig smart og effektivt med Smart Farming. 

Som standard på Versu, og som tillegg på HiTech- og Active-modeller er Valtra Connect en ypperlig løsning for sanntidsdata og historikk over traktoraktivitet og GPSbevegelser. Her får du tilgang til alt av data – hvor som helst. Dette sparer deg for tid og penger da man raskt kan løse mindre problemer, og kontakte servicesenter. 

Uendelige muligheter

Traktoren er for mange mer enn et transportmiddel eller arbeidsredskap. Det går med mye tid bak rattet, og hva er vel da bedre enn å skreddersy traktoren etter egne behov? Med Valtra Unlimited kan du bestille traktoren din akkurat slik du ønsker den. Du kan selvfølgelig få den lakkert etter ønske, og inventaret kan fikses slik at du oppnår en tilpasset og økt kjørekomfort. Også egne, spesielle forespørsler kan leveres rast. Tilbehøret og utstyret fabrikkmonteres av Valtra Unlimited Studio og dekkes av fabrikkgarantien. Tilgjengelig utstyr er alt fra ekstralys, sentralsmøring og stereoanlegg. Her får du virkelig en personlig arbeidsplass. 

Kombiner allsidighet og kjørekomfort med G-serien fra Valtra. Tenk smart, effektivt og smidig med moderne teknologi og pure kraft. 
 

Lenker
Min side