Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson TW 130 / TW 160 rundballepakker


TW 130 og TW 160 er en eksepsjonelt lavtliggende slept rundballepakker som fokuserer på skånsom avlastning, samt rask og pålitelig betjening. Dette er den perfekte rundballepakkeren for deg som ønsker en robust og effektiv pakker.

Med et strømlinjet design er TW 130/TW 160 en robust og slitesterk rundballepakker fra Massey Ferguson. Den slepte pakkeren bemerker seg på markedet med pakkebord i lav posisjon og effektive automatiserte kontrolløsninger. 

Lastefunksjoner
Massey Ferguson har gjort  det enkelt for brukeren ved at TW 130 har brukervennlig, semi-automatisk kontroll som gjør jobben raskt og pålitelig.  På TW 160 sitter det en E-link plus kontrollboks som sørger for at hele prosessen kan kjøres både delvis og helt automatisk. Denne kontrollboksen gjør så og si hele jobben for deg, slik at alt fra lasting til avlasting blir en lek. Balletelleren kan lagre 10 forskjellige felt, og gir total oversikt over antall baller per dag.

Massey Ferguson TW kommer med en sterk lastearm. Armen har ingen problemer med å løfte tungt. For TW 130 kan den løfte rundballer opp til 1,30 meter i diameter, Med vekt opptil 1000 kilo. TW 160 kan håndtere rundballer på opptil 1,50 meter i diameter, opptil 1250 kilo. 

Pakking
Forstrekkeren er laget for filmruller på 500 millimeter og 750 millimeter, og kan settes til 55% eller 70% forstrekk for en tettere pakking og for et redusert forbruk av plast. Det er også veldig enkelt for sjåføren å justere antall filmlag. Et hurtiglåssystem gjør filmrullskift til en enkel og tidseffektiv oppgave. Rundballepakkeren har også kapasitet til å ha med seg 3 ekstra filmruller.

Omdreiningshastigheten på pakkebordet sørger for at det korrekte antall lag med film sikres, mens støtterullene holder rundballen på riktig plass.

Avlasting
Massey Ferguson TW har en skånsom avlastingsprosess. Det allerede lave pakkebordet kan bikkes veldig nære bakken, og faren for skade på filmen minimeres. 

TW 160 kommer i tillegg med et aktivt avlastingssystem som reduserer belastningen på traktoren. Når pakkebordet tipper rundballen vil den bli møtt av et avlastingsbord som forsiktig fører rundballen ned på bakken. En støttefot vil senkes slik at vekten overføres fra traktoren til bakken. 

Om man jobber i bratte bakker eller bare ønsker å forenkle oppsamlingsprosessen kommer også Massey Ferguson TW med muligheten for montering av ballevender som tilvalg. Et nyttig redskap som kan minske oppsamlingstiden av rundballene med opptil 15%.

I bevegelse
Begge modellene kan transportere to rundballer. TW 130 kan ved hjelp av transporthjulet på høyre side øke transportbredden fra 2,50 meter til 2,85 meter for økt stabilitet.

 Modell TW 130 TW 160
 Diameter rundball (m)  0,90 - 1,30 0,90 - 1,50
 Maksvekt rundball (kg) 1000 1250
 Ca. vekt (kg) 1080 2110
 Kontrolltype Semi-automatisk Automatisk
 Kontroll E-link Basic E-link Plus
 Anbefalt traktor (hk) 41 - 51 41 - 51
 Bredde rundball (m) 1,25 1,25

 

Oppsummering
Er man på utkikk etter en slept rundballepakker og ønsker en som er slitesterk nok til å holde lenge, som sørger for å minimere risiko for skade på film og som med enkel betjening automatiserer hele pakkeprosessen er Massey Ferguson TW det rette valget.
 

Lenker
Min side