Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson TD sprederiver


Sprederiver fra Massey Fergusson finnes i 17 modeller som gir spredebredder på 4,5 til 12,7 meter. Alle modellene tillater justering av spredevinkelen mellom 15, 18 og 20,5 grader, slik at du kan tilpasse venderen til alle typer avlinger. Med alle Massey Fergusons sprederiver blir fôret plukket opp av tindene og forsiktig vendt, uten skader. Sprederivene lager et lett, løst og godt blandet lag med gras som sikrer optimal kvalitet på sluttproduktet.

YTELSE & PRODUKTIVITET:

Enkelt oppsett og justering

TD-modellene er enkle å sette opp og justere etter bakkeforholdene. Synkronisert løfting av utvendige rotorer via et sentralisert, hydraulisk løftesystem og trykksylindre gir optimal ytelse og eliminerer ujevn utmating – selv i bakkene.

 

Rotorhode

Massey Fergusons rotorhoder har en utforming som beskytter alle viktige komponenter mot skitt og støv. Denne utformingen gir årevis med problemfri bruk.

 

Drivverk

De enkelte rotorene drives via en kraftig sekskantet aksel og robuste universalledd. Denne typen kraftoverføring er smidig og pålitelig, uten dødgang.

 

Ramme

Alle MF-venderiver er utstyrt med kraftige firkantrør med tykke vegger, noe som sikrer utmerket stivhet og svært lang levetid. De individuelle rotorrammene er koblet sammen med solide ledd med spesielle flensforinger og forsterkede tapper. Alle leddene kan smøres for ekstra driftssikkerhet og levetid. Dette bidrar til optimal ytelse, selv etter mange års bruk.

 

Kameffekt

For optimal blanding av kvalitetsfôr er det nødvendig med likesidede tiner. Dette er kjent som «kameffekten», fordi forskjellige lag med gress blandes og vendes på en optimal måte, noe som gir en best mulig produksjon av kvalitetsfôr. Tinder med like lange sider gir også en fordel ved at du ikke trenger venstre- og høyretiner, men kun én type tiner, noe som gjør det enklere å holde seg med reservedeler.

 

Tindearmer

Tinearmene er laget av en robust, flat stolpe i galvanisert stål, noe som gir en bred kontaktflate mellom tinene og rotorplaten. Dette sikrer svært god kraftoverføring, selv under de tøffeste arbeidsforholdene. Kreftene absorberes på en optimal måte, selv om bakken er ujevn. Alle venderiver fra Massey Ferguson er utstyrt med tinebeskyttelse som standard. Dette beskytter både slepemonterte maskiner og dyrene dine. Tinene er festet under tinearmen. Dette gir en glatt overside som hindrer at gresset setter seg fast. Det gir også tinene større bevegelsesfrihet, noe som bidrar til optimal behandling av fôret.

 

Super C

Kvalitetsfunksjonen Super C garanterer høy kvalitet og sikrer ekstremt lang levetid. Tinene som brukes hos Massey Ferguson må gjennomgå en testsyklus og overleve 200 000 slag uten skader. Prosessen er spesialutviklet for å utvikle og produsere tiner som er robuste, elastiske og varer lenge.

Super C-tinene har en diameter på 9,5 mm, en spiraldiameter på 70 mm og seks viklinger, noe som gjør dem til noen av de mest effektive tinene på markedet – på lik linje med kvaliteten i alle venderiver fra Massey Ferguson.

 

 

SIKKERHET

SLS (Security Lock System) fra Massey Ferguson garanterer maksimal sikkerhet når maskinen skal slås sammen for transport. SLS er et automatisk, hydraulikkaktivert avstengnings- og posisjoneringssystem, med et integrert frihjul som avbryter krafttilførselen til rotorene når maskinhalvdelene er slått opp. Dette gir svært god sikkerhet i transportposisjon og under vedlikehold. Systemet sørger også for minimal risiko for skader på drivverket ved feil bruk.

Lenker
Min side