Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson RB 3130 F


Massey Ferguson fastkammer rundballepresser er slitesterke, robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Vi tilbyr et utvalg av pålitelige og høytytende rundballepresser i modeller som er tilpasset til dine spesifikke behov for pressing av høy, ensilage og halm.


Pick-up
Høyere kjørehastighet er mulige med Massey Ferguson pick-up uten kambane. Den glidende pick-upen med færre bevegelige deler er rolige, enkle og pålitelige. Enkelt vedlikehold og færre justeringer sparer tid og øker produktiviteten. Pickup-systemet har fem fjæraksler med en avstand på 64 mm, noe som gir større kapasitet og en jevn tilførsel ved høy hastighet. På Massey Ferguson rundballepresser sitter pickupen svært nær rotoren. Dette forbedrer gjennomstrømningen og reduserer risikoen for blokkering.


Kutting
Massey Ferguson rundballepresser er designet for optimal ytelse og kan utstyres med 13, 17 eller 25 kniver. Kutteenhetene er utstyrt med de lengste knivene på markedet, noe som betyr at ingen avling kan passere uten å bli kuttet. Xtracut 17 og 25 har to sett med hydraulisk betjente knivgrupper med separat styring fra førerhuset, avhengig av kundens behov.


Hydroflexcontrol
For å optimalisere effektiviteten og minimere stopptiden på grunn av blokkering, er Massey Ferguson rundballepresser utstyrt med det unike Hydroflexcontrol-beskyttelsessystemet, som opererer i to trinn:
Trinn 1: Automatisk mekanisk bunndemping for å frigjøre fra mindre blokkeringer
Trinn 2: Hydraulisk kontrollert senking for å fjerne større blokkeringer
Det første trinnet i Hydroflexcontrol tillater bevegelse av forsiden av pick-upbunnen og forhindrer automatisk 80% av potensielle blokkeringer, slik at du kan arbeide uten unødige stopp.


Kammer
Ballekammeret består av 18 Powergrip ruller, som gir et effektivt grep og en raskere rotasjon av ballene, slik at de blir faste og får en bedre form.
Rullerne med 10 ribber er laget av et sømløst solid rør. 


Nett- eller garnbinding
Systemerne Varionet og Variotwin sikrer perfekt binding av de velformede ballene. Avlingen bindes godt sammen, og den etterfølgende håndtering og lagring kan skje på en sikker måte.
Varionet har en spesiell nettstramming- og spredningsanordning som kan håndtere forskjellige bredder og typer nett, noe som gjør det mulig å dekke ballene raskt fra kant til kant eller over kanten.
Med ELS-systemet kan du få en plass til en ekstra nettrull, slik at bytte kan gjøres på bare noen få minutter. I tillegg til ELS har de fleste spesifikasjoner plass til ytterligere en tredje rull på høyre side av pressa.


Kontroll
Massey Ferguson rundballepresser kan styres av traktormonterte skjermer ved hjelp av ISOBUS-tilkoblingen eller som med E-Control- eller E-Link Pro kontrollbokser, som begge gir full kontroll over pressingen fra traktorsetet.
 

Lenker
Min side