Skip to main content
Til toppen

Honda HRM 520 robotklipper


inkl. mva.

Har du en kronglette hag? Da er dette modellen for deg! Klipper opp mot 3000 m2!

Dette er en Klipper i Miimo-serien til Honda. Disse er utstyrt med kraftige Lithium-ion batterier som tål hyppig opp- og utladninger. Samtidig kommer de med sikkerhetsløsninger gjennom egen, unik produktkode som sørger for at klipperen er ubrukelig for alle som ikke har koden din, samtidig som at den gir fra seg alarmsignal når den løftes. Da vil den heller ikke starte igjen før du har kommet med koden din.

Klipperen kommer også med sensorer som sørger for at den klarer å manøvrere seg rundt hindringer, og motorene i klipperen stoppe automatiske om den løftes. 

HRM 520 er en arbeidshest som klipper selv de mest kronglete og vanskelige plener. Denne sliter ikke med hindringer eller skrå plen. Modellen klipper opp til 3000 kvadratmeter med maksimalt 800 meter begrensningskabel. 
 

Lokalt dyreliv, som pinnsvin og fugleunger, kan skades ved bruk av robotgressklippere. Vennligst ta hensyn til dette ved bruk og oppsett av produktet. Dette kan f.eks. være å unngå kjøring av robotgressklipper på kvelden/natten når pinnsvin er aktive.

Lenker
Min side