Skip to main content
Til toppen

Honda HRM 40 Live robotklipper


inkl. mva.

Liten og kompakt robottklipper for arealer opp mot 400 m2. Denne robotklipperen gjør jobben for deg!

Dette er en Klipper i Miimo-serien til Honda. Disse er utstyrt med kraftige Lithium-ion batterier som tål hyppig opp- og utladninger. Samtidig kommer de med sikkerhetsløsninger gjennom egen, unik produktkode som sørger for at klipperen er ubrukelig for alle som ikke har koden din, samtidig som at den gir fra seg alarmsignal når den løftes. Da vil den heller ikke starte igjen før du har kommet med koden din.

Klipperen kommer også med sensorer som sørger for at den klarer å manøvrere seg rundt hindringer, og motorene i klipperen stoppe automatiske om den løftes. 

HRM 40 er en praktisk, liten og nett klipper som er perfekt for mindre plener og hageflekker. Den kan arbeide på flater opptil 400 m2, og er en moderne, hendig liten klipper. 

 

Lokalt dyreliv, som pinnsvin og fugleunger, kan skades ved bruk av robotgressklippere. Vennligst ta hensyn til dette ved bruk og oppsett av produktet. Dette kan feks. være å unngå kjøring av robotgressklipper på kveldstid og på natten når pinnsvinene kommer frem. 

Lenker
Min side