Skip to main content
Til toppen

Honda HRM 3000 robotklipper


inkl. mva.

Toppmodell fra Honda. En robotklipper som tar unna jobber på arealer opp mot 4000 m2!

Dette er en Klipper i Miimo-serien til Honda. Disse er utstyrt med kraftige Lithium-ion batterier som tål hyppig opp- og utladninger. Samtidig kommer de med sikkerhetsløsninger gjennom egen, unik produktkode som sørger for at klipperen er ubrukelig for alle som ikke har koden din, samtidig som at den gir fra seg alarmsignal når den løftes. Da vil den heller ikke starte igjen før du har kommet med koden din.

Klipperen kommer også med sensorer som sørger for at den klarer å manøvrere seg rundt hindringer, og motorene i klipperen stoppe automatiske om den løftes. 

HRM 3000 er Hondas toppmodell, og passer ekstra godt for store plener. Denne modellen kan styres trådløst gjennom egen bluetooth-app, og klipper opp mot 4000 kvadratmeter. Den kommer også med 1000 meter beregningskabel. 
 

Lokalt dyreliv, som pinnsvin og fugleunger, kan skades ved bruk av robotgressklippere. Vennligst ta hensyn til dette ved bruk og oppsett av produktet. Dette kan feks. være å unngå kjøring av robotgressklipper på kveldstid og på natten når pinnsvinene kommer frem. 

Lenker
Min side