Skip to main content
Til toppen

Smøremidler

Vi har et stort utvalg smøremidler av høy kvalitet fra  merkevarer som Aspen, Castrol, Shell og Agco.  Du finner riktig smøremiddel for ditt behov hos ditt lokale Eiksenter. Vi har kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne vil hjelpe deg.

Visning
Aspen Bio Chain Oil sagkjedeolje (20 liter)

Unik miljøtilpasset og vegetabilsk sagkjedeolje av høy kvalitet som passer alle typer kjeder og sverd i motorsager.

S0967669
Aspen Bio Chain Oil sagkjedeolje (4 liter)

Sagkjedeolje for kjeder og sverd i motorsager. Aspen Bio Chain Oil er en unik miljøtilpasset og vegetabilsk sagkjedeolje av høy kvalitet som passer alle typer kjeder og sverd i motorsager. Den unike kombinasjonen av olje og tilsetningsstoffer gjør at den har utmerkede oksideringsegenskaper og tåler lang nedetid uten at det har noen negativ innvirkning på pumpen eller kjedet. Finnes i 1 l, 4 l og 20 l.

S0955992
Combihandle til Aspen dunk

Combihandle er perfekt når du trenger alt for hånden. Aspen-boksen passer direkte i håndtaket og den er enkel å bytte ut når den er tom. Kjedeoljebeholderen løsner ganske enkelt fra håndtaket for å gjøre etterfylling enklere enn noen gang.

S0962460
Husqvarna mineralkjedeolje

Mineralkjedeolje med bindemiddel for motorsager med høy ytelse. Svært lav slitasje på sverd og kjeder som sikres ved hjelp av tilsetningsstoffer som gir bedre smøring. Den gode viskositeten gjør oljen egnet for universalbruk både om sommeren og vinteren, også ved ekstreme temperaturer.

S0321931
Lenker
Min side