Skip to main content
Til toppen

Husqvarna PW 350 (150bar) høytrykksvasker

EAN: 7391736367813

inkl. mva.

Utgående produkt. Kun tilgjengelig på enkelte lokasjoner. Kontakt ditt lokale Eiksenter for mer informasjon.

PW 350 e ren høytrykksspyler som virkelig yter. Den er kraftig og funksjonell og er ikke redd for krevende arbeidsoppgaver. Denne høytrykksspyleren passer helt utmerket til kronglete steinmurer og skittene kjøretøy. 

Modellen kommer med regulator som trenger betydelig mindre kraft slik at du slipper å anstrenge deg unødvendig og kan bruke den med økt komfort. 

Kombinasjonen av metalpumpe og induksjonsmotor sikrer at dette er et produkt som varer lenge, og som i hele sin levetid yter på topp nivå. Den er lett å flytte på da den kommer med bærehåndtak i aluminium. Samtidig har den store og robuste hjul og lang sprøytelanse slik at den både kommer frem og kan brukes med høy komfort. To svingtappfunksjoner for justering av munnstykket og rask tilkobling forhindrer problemer. Innebygd oppbevaring av tilbehør, slangetrommel og lagringsløsning for strømledningen gir effektiv drift.

Oppbevaring av strømledning ligger plassert for enkelhet og brukervennlighet og kommer med hurtigutløser. Sprøytelansens doble dreiefunksjoner og hurtigkobling effektiviserer bruken og gir komfortable brukeropplevelse. 

To munnstykker og én skumsprøyte følger med.

 Maks trykk  160 bar
 Vannkraft  420 - 500 l/t
 Merkeeffekt  2100 W
 Slangelengde  9 meter

 

Lenker
Min side