Skip to main content
Til toppen

Husqvarna 445 Ii E-Serie 13'' motorsag

EAN: 7392930772939

inkl. mva.

En kraftig all-round 13" motorsag med profesjonelle kvaliteter, som er lett å starte og har slank design.

Med kombinert choke / stoppkontroll, hendig bensinpumpe og SmartStart® som reduserer motstand i snoren ved oppstart er denne saga en drøm å få i gang. Prismessig ligger 445 E i mellomsjiktet av motorsager, men den oppleves likevel som en fullverdig profesjonell sag. Dette er da en andregenerasjons motorsag som da med tiden har fått et knippe erfaringer og forbedringer noe som i dag gjør den til en motorsag som leverer utrolig godt til prisen. 

Med Air Injection® har den et sentralfugebasert rengjøringssystem som sørger for å holde slitasjeskadene nede, samtidig som at X-Torq® motoren sørger for å holde driftskostnadene nede ved å redusere drivstofforbruket. Samtidig sørger også X-Torq for at også utslippet av miljøskadelige avgasser holdes lav nok til å matche verdens strengeste miljøforskrifter. Skulle man lure på drivstoffmengden, er også den synlig på utsiden av sagen, slik at man enkelt kan følge med på hvor lenge det er til man trenger påfyll. Tanklokket er intuitivt enkelt å åpne, da den bare kan flippes opp. 

LowVib® sørger for at vibrasjonen under saging blir absorbert og dempet, slik at sagen skåner brukerens hender og armer. Montering av sverd og kjede, samt stramming av kjede, er også enkelt å foreta seg, da dette kan gjøres helt uten bruk av verktøy.  Den kommer også med tredelt veivaksel slik at den holder seg godt ved krevende bruk. Saga har også tydelige fellemarkeringer for økt presisjon.
 

Lenker
Min side