Skip to main content
Til toppen

Honda HSS 655 ETD snøfreser


inkl. mva.

Beltemodell med elektrisk start i bunnsolid Hondakvalitet. Kåret til "Best i test" av TV2 hjelper deg 16.01.20

Skal man snakke snøfresere som er bygget på kvalitet og som varer, kommer man ikke unna å snakke om Honda. Denne beltemodellen er kåret best i test av TV 2 hjelper deg 2020. Hva er det som gjør denne modellen så mye bedre enn alle andre?

Dette er ikke den største snøfreseren blant fresere i samme prisklasse, men det den mangler i kapasitet til sine konkurrenter tar den igjen i grep, manøvreringsevne og fart. Det er ofte viktigere å ha en brukervennlig og enkel freser som ikke står i veien for arbeidet, enn en som på papiret tar bort store mengder snø. Her får du en mindre snøfreser, som kompenserer med smidighet og hurtighet. Med andre ord en god og effektiv snøfreser som kommer frem overalt. 

Først og fremst er beltene den store helten her. Disse sørger for helt unik og overlegent godt grep under så godt som alle forhold. Her kommer du altså frem på selv ujevne og grusete veier og gangstier. Beltene er også skånsomme mot underlaget og passer like godt til snørydding på både tak og terrasse. 
Spesielt for 6-serien til Honda er at den passer til privat bruk og passer godt til bruk på trange områder. Med sin 55 cm arbeidsbredde kommer HSS 655 HTS frem de aller fleste steder. Kastelengden er på 14 meter, og du kan fint rydd opp mot 37 tonn snø i timen. 

Den er lettstartet og kommer med en hardfør girkasse som gir deg full kontroll over både kraft og dreiemoment. Kraften kommer gjennom en pålitelig Honda GX160 motor som tåler mye over lang tid. Snøfreserens totrinnssystem sørger for en god ytelse og gjør den til en økonomisk og lettbrukt snøfreser. Snøfreseren finnes både som beltemodell og hjulmodel, kan fås med både snor- eller elektrisk start. 
 

Lenker
Min side