Skip to main content
Til toppen

Honda HSM 1390I ETDR snøfreser


inkl. mva.

Kraftig hybridsnøfreser fra Honda. Måkekapasitet på 92 tonn per time. Rydder med en maksdybde på 58 cm.

Kraftmonsteret 1390i ETDR er Hondas kraftigste snørydder. Denne hybriden kombinerer kontroll og kapasitet i en helt unik pakke. Her snakker vi en maskin som rydder 922 tonn snø i timen, og som kan jobbe med en snødybde på 58 cm. Dette er utvilsomt det ultimate valget for både proffe og private brukere som trenger en maskin som kan hamstre opp med tunge, hyppige ryddeoppdrag. 

Selvfølgelig er ikke kraft og kapasitet det eneste høydepunktet med denne maskinen. Honda har også puttet tid og penger i teknologi og løsninger som gjør denne maskinen til et enestående apparat i kampen mot de store snømassene.  Den har et automatisk system som selv finner feil ved drift og oppstart, og som varsler feilene med fem varsellamper. Den er lett å styre og snur på en femøring med trinnløse styreclucher på begge beltene. 

Hybrydmodeller fra Honda lar deg selv velge kjøremodus etter preferanser og forhold. Mens snøhuset føres automatisk tilbake til normal stilling med praktisk reset-funksjon. Snøhuset kan også justeres til ujevnt underlag. 

Du kan naturlig nok stille freseren manuelt. Skulle man ønske at den gjorde dette automatisk er dette også en funksjon, hvor freseren selv justerer motor- og fremdriftshastighet for å optimalisere kapasitet og utslipp. Du treger heller ikke justere chocken etter temperaturforholdene, da den er automatisk og starter lett uansett vær.  

Snøfreserens løftemekanisme reduserer risikoen for skader ved at innmaterskruen automatisk løftes så snart giret settes i revers. Skruen går tilbake til den sist brukte posisjonen når det igjen gires forover. For å få optimal kontroll benytter Hondas unike hybridteknologi seg av motoreffekten på to måter: først ved at motoren driver generatoren som lader batteriene til beltedriften. For det andre, ved å overføre maksimal kraft direkte til innmaterskruen for et overlegent

Både utkastrør og snøhus kan justeres fra spak. Arbeidslys kommer som standard og et 12V batteri sørger for at freseren alltid starter! 
 

Lenker
Min side