Skip to main content
Til toppen

Honda HSL 2511 ERG snøfreser


inkl. mva.

Snøfreser med ekstrem kapasitet og kastelengde!

Dette er en snøfreser som er designet for tøffe og utfordrende omgivelser. HSL 2511 E er utstyrt med Honda Smart Auger System, som hjelper til med å justere snøhuset automatisk i riktig vinkel for å få et plant underlag. Snøhuset har også automatisk hev- og senk når man rygger og kjører fremover igjen. I tillegg hjelper systemet til med å holde optimal hastighet under fresingen. 

Honda er først i verden som tar i bruk en V-twin motor med Fuel injection på en snøfreser, noe som gir god drivstofføkonomi og høy ytelse.

HSL 2511 E enkel å manøvrere grunnet styreclutcher på hvert belte. Den har reset-funksjon som fører snøhuset automatisk tilbake til sin normale stilling. Perfekt når man har kjørt i dyp snø eller i skråninger. 

Når snøfreseren brukes på et ujevnt underlag kan man vinkle snøhuset horisontalt og vertikalt for å få ryddet snøen helt ned til underlaget. Maskinens løftemekanisme reduserer risikoen for skader ved at innmaterskruen automatisk løftes så snart giret settes i revers. Skruen går tilbake til den sist brukte posisjonen når det igjen gires forover.

Den kommer med to kraftige lyskastere som standard og er lettstartet, et 12V batteri sørger for det. Du kan lett justere høyden på snøhuset ved bruk av integrert joystick, mens du også styrer retning og vinkel på utkasteren elektronisk ved bruk av joystick. 

Modellen er beltedrevet og har fantastisk grep under de fleste snøforhold, samtidig som den også tar vare på underlaget.
 

Lenker
Min side