Skip to main content
Til toppen

Fendt 200 Vario


Nye generasjon 200 Vario har lavt tyngdepunkt og og kompakte mål som gjør den like perfekt i bratt terreng som inne på trange gårdsplasser. Imponerende ytelser gjør dette til en traktor du blir glad i.

Den hendige lille 200-serien til Fendt er en skikkelig råtass. Med 3,3 liters AGCO POWER motor, som både reduserer støy og holder driftskostnadene nede, er den nye Fendt 200 Vario en traktor som satser på ytelse og komfort i kjent Fendt-stil!

La deg ikke lure av størrelsen. 200-serien smyger seg avgårde både i terreng og på landevei med en helt eksepsjonell ytelse og kraft. De nye modellene kommer også i flere modelltyper som er bygget etter de mange forskjellige behovene dagens bønder har. Alt med kvalitetstempelet som følger med å kjøre en Fendt. 

  • 200-serien har høye løftekapasiteter og slanke linjer som gjør den enkel å manøvrere.
  • Den har 52 graders styrevinkel, smal midje og en svingradius på 3,98 meter. 
  • Serien har trinnløs transmisjon og helautomatisk grenselastregulering. 
  • Det er lite støy i førerhuset som er godt isolert, har koniske fester og er isolert fra traktorkroppen. 
  • Førerhuset er ergonomisk tilpasset og har stort glassareal som sammen med den smale rattkonsollen sørger for god sikt, selv i mørket.
  • Gulvet i førerhuset er flatt og det er stor plass til føttene. Her kan du få elektrisk oppvarmet gulv.
  • Betjeningselementene er logisk plassert på sidekonsollen. Du kan også få egen elektronisk frontlasterbetjening i armlenet.  
  • Den 3-sylindrede AGCO-motoren sørger for høy ytelse og stabilitet, med hestekrefter fra 77 til 111 hk. 

 

Fendt = Komfort

For de som har kjørt Fendt tidligere vet at et av deres fokuspunkter ofte ligger i kjøreopplevelsen. Ved å bruke materialer av ypperste kvalitet, samtidig som man designer førerhuset ned til hver minste ergonomiske detalj sitter både traktoren godt på vei, bakke og jord, og du sitter i høy komfort i førerhuset. Armlene og ratt kan enkelt justeres til å passe deg perfekt og førerhuset gir deg utmerket sikt.

Designet på førerhuset sørger for full 360-graders sikt, med store og oversiktlige vindusflater. De store og oversiktlige glassvinduene gir en 100-graders vertikal sikt fremover, og med hjelp av et nytt stort soltak får du også oversikten oppover. 

Førerhuset har selvfølgelig et godt utviklet ventilasjons-/klimaanlegg som gir en utmerket luftstrøm. 8 luftdyser fordeler luften akkurat der du ønsker dem. For de som sitter mye i traktor om vinteren, kan også varmesystem installeres som tillegg. 

Designet er i god Fendt-ånd behagelig å sitte i, du finner smarte løsninger som f.eks. vertikalt håndtak på bakvinduet for enkel åpning og lukking, samt et generelt godt design over hele fjøla i denne traktoren. 

Motor AGCO Power 3 syl, 3,3 liter
Maks effekt 77-111 hk
Transmisjon Trinnløs Vario transmisjon, 40 km/t
Maks dreiemoment 306-463 Nm
Lenker
Min side