Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Artikler

Få mer ut av din Massey Ferguson!

Om du sitter i en Massey Ferguson-traktor for første gang, eller hopper inn i din femte eller sjette Massey Ferguson-traktor, kan alle oppleve å stille seg selv spørsmålet: "Hvordan var det jeg endret den innstillingen igjen?" Massey Ferguson-traktorer er intuitive og enkle å manøvrere, men noen ganger kan man trenge litt ekstra veiledning for å finne ut hvordan ting gjøres, enten det dreier seg om aktiveringen av trepunktshydraulikken eller justering av girkassen i Datatronic 5-skjermen. Derfor har vi nå laget Massey Ferguson How To-filmer! Enkle, presise og informative filmer som raskt gir deg svar på det du måtte lure på.

Les mer

Best i test på drivstoffforbruk

I DLG PowerMix-testen demonstrerte Fendt 728 Vario Gen7 enestående overlegenhet sammenlignet med andre traktorer i sin klasse. Med en kombinasjon av høy ytelse og eksepsjonell drivstoffeffektivitet, sto Fendt 728 klart fram som en leder, langt foran konkurrentene. Dens innovative egenskaper, som den kraftige motoren, avanserte drivlinjeteknologi og integrerte intelligente systemer, gjorde at den leverte førsteklasses resultater med mindre ressursforbruk.

Les mer

Den perfekte traktoren for idrettslag

Fotball er ikke lenger bare en sommersport, men en helårssport. Derfor er det flere og flere idrettslag som ser på muligheter for å holde fotballbanen fri for snø så lenge som mulig. Et av disse idrettslagene er Hurdal IL, som fikk demonstrere en MF1765M i april for å se hvordan den taklet halvmeteren med snø som lå på kunstgressbanen.

Les mer

Fendt Katana - fremtidens grasproduksjon

Om bøndene som satt opp hesjer for å tørke høyet for 80 år siden i Steinkjer, hadde sett kapasiteten til Fendt Katana-en som ble igangkjørt hos Morten Brørs på Mære landbruksskole i sommer, ville de nok ikke trodd sine egne øyne. Den enorme kapasiteten, kvaliteten på fôret og størrelsen på maskinen viser sterke kontraster og stor fremgang i landbruket i Norge.

Les mer

Gå vinteren trygt i møte med riktige kjettinger

Selv om vinteren fortsatt er noen uker unna, tar det ikke lang tid før vi våkner til frost, glatte veier og snø på bakken. Og når det hvite teppet først har lagt seg, er det greit å ha utstyret i orden. Men dersom du trenger nye kjettinger, hvilke kjettinger skal du velge?

Les mer

Bruktbørs