Skip to main content
Til toppen

Schmidt KL-V snøplog


KL-V er en V-plog som er tilgjengelig i ulike størrelser og passer til en rekke bruksområder. KL-V plogene er ideelle for rydding av sentrumsområder, parkeringsplasser og veier, samt adkomst til bygninger og annen infrastruktur. KL-V er konstruert for montering på Unimog, lastebiler og traktorer.

Trenger du en fleksibel plog som passer til diverse snøryddingsoppgaver? Da er KL-V-serien fra Aebi Schmidt midt i blinken for deg! KL-V-plogen skinner best på sin fleksibilitet og tilpassingsevne siden plogens to halvdeler kan svinges trinnløst og justeres helt perfekt etter dine arbeidsoppgaver og behov. Dette gir deg optimal utnyttelse av plogen under snørydding. 

Begge ploghalvdelene er utstyrt med påkjøringssikring, sånn at du slipper skader ved kjøring på faste hindringer i veibanen. Bokskonstruksjonen er laget for å sikre høy stabilitet, mens godt dimensjonerte hydraulikksylindere med overtrykksikring tillater trinnløs justering av plogens innstilling. Ofte må man pløye opp mot betongvegger, fortauskanter eller kantsteiner og da er det bra at KL-V-plogene har sideavvisere sveiset på ytterste plogside, sånn at du er ekstra sikret mot skader på plogkroppen. 

Ikke bare sikkerheten står i fokus ved disse plogene, også funksjonaliteten er tatt vare på. Plogene er utformet slik at de oppnår en optimal kasteevne selv når du jobber med ulike snødybder. Dette sørger for at ingen ryddejobber blir for kompliserte, og muligheten til å justere plogen, sørger for at det er lett og fjerne og transportere snø i veikryss. Plogen fungerer også perfekt til alt av snøfjerning på vanskelige områder, parkeringsplasser eller smale bygater. 

Plogen er stillegående, og utgir redusert støy grunnet støtdemperskinne mellom sliteskjær og plogbladet, samt pendelinnretningen med dempeelementet. 

   KL-V 28  KL-V 32  KL-V 36
Høyde på plog. side/midt (mm) 1110/870 1110/870 110/870
Klaringsbredde (mm) 2060 2340 2620
Vekt ca. (kg) 630 660 685

 

Lenker
Min side