Skip to main content
Norges første SILOKING eTruck
Norges første SILOKING eTruck Høsten 2023 ble Norges første SILOKING eTruck levert til Lie Gård i Gausdal, hvor Olav Enger Olsen driver med melkeku og slaktegris.

SILOKING FULLFÔRSVOGNER

SKREDDERSYDD TIL DINE BEHOV!

Slepte fullfôrsvogner (TrailedLine) - Selvgående fullfôrsblandere (SelfLine) - Elektriske fullfôrsblandere (eTruck) - Stasjonære fullfôrsblandere (StaticLine) 

Siloking leverer stasjonære og selvgående fullfôrblandere i størrelser fra 5-43m3. P

roduktene kommer  i mange varianter og størrelser slik at du finner akkurat den maskinen som passer best for din gård.

Ta kontakt med ditt Eiksenter for et tilbud på en SILOKING fullfôrblander som er skreddersydd etter dine behov!

E-TRUCK
E-TRUCK En helelektrisk drevet selvgående fullfôrblander:
SILOKING eTruck 2012

eTruck

eTruck handler om mer enn bare miljøvennlige maskiner. TruckLine e.0 er en 100% elektrisk fôrblander.

Både trekkraft og miksing er elektrisk. TruckLine er stillegående for både dyr og menneskers komfort, og slipper ikke ut noe eksos.

TRAILEDLINE DUO-AVANT
TRAILEDLINE DUO-AVANT Skreddersydd for dine behov!
Veiledende pris fra 643.000,-

Trailedline Duo Avant

  • 14m3-20m3
  • 2 blandeskruer
  • Kompakt og svært robust design
  • Spesielt laget for å håndtere rundballer og lange fibre
  • Integrert veiesystem som standard
  • SILONOX slitasjebeskyttelse på utsatte områder
  • Stort utvalg av utmatingsmuligheter og tilleggsutstyr

TrailedLine 4.0

SILOKING TrailedLine 4.0 er en serie med fem vertikale fullfôrvogner som, gjennom nøye planlagt design på tank og blandingsskruer, gir kort blandingstid og bevarer fôrets struktur. Girkassen er utviklet eksklusivt til bruk i SILOKING sine egne fullfôrvogner, og er designet for høy ytelse selv under maksimal belastning.

SelfLine 4.0

Ikke bare er SelfLine en maskin som holder driftskostnadene nede. Den er også en robust maskin, designet for å vare lenge. Med en selvgående fullfôrsblander kan man tjene inn opptil 50% av tiden det ville tatt å gjøre samme jobben med en slept fullfôrsvogn. Også drivstoffsinnsparingen kan være betydelig ved en selvgående maskin. Derfor har SILOKING produsert SelfLine 4.0 serien.

TrailedLine Classic

SILOKING TrailedLine Classic er en serie på fire fullfôrblandere av høy standard. Dette er vogner som du kan stole på. Vognen er designet for at alt av fôr losses av uten at noe blir liggende igjen, eller at systemet tettes. Tanken er laget for å optimalisere blandetid og bevare fôrstrukturen, samtidig som den også reduserer driftskostnadene.  SILOKING TrailedLine Classic er laget for å ha lang levetid og er enkel og pålitelig å betjene. 

StaticLine

For deg som trenger en stasjonær fullfôrsblander finnes det et utvalg modeller av dette også. Disse kan lastes fra alle kanter og har høy driftssikkerhet. 

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Kontakt Eiksenteret for mer informasjon og veiledning for din nye SILOKING fullfôrsvogn.

 

Vi tar forbehold om feil på nettsiden og  i EikFokus, det være seg feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider.