Til toppen

Nyheten Fendt KATANA 650 

Vi presenterer den nye Fendt Katana 650, Fendts finsnitter med stor effektivitet.

Fendt Katana 650 er en maskin som passer til det norske landruket. Med den nye Fendt Katana kan du høste gras uansett hvor kupert terrenget er, hvor mykt underlaget er eller om tørrstoffinnholdet er lavt. Den store pickupen på 3 meter og de seks matevalsene har enorm appetitt og sikrer den beste snittekvaliteten. Når ønsket er eksakt snittet fôr er dette virkelig en maskin som kan effektivisere innhøstingen for mange bønder rundt om i Norge. 

Kontakt ditt lokale Eiksenter for priser og utdypende informasjon. 

Tilpasset det norske landbruket

Den nye Fendt Katana 650 har fått en rekke oppgraderinger fra tidligere modeller. Et oppgradert fôrkanal, Fendt CropFlow 2.0, 21% bedre effektivitet igjennom maskinen, samt en ny knvisliper er bare noen av innovasjonene ved den nye modellen.

Nye Fendt Katana 650 leveres med 25 HK høyere motoreffekt enn forgjengeren. Maskinen oppnår hele 650 HK takket være den populære MTU 6-sylindrede rekkemotoren. Det kan også monteres en variabel vifte med reverseringsfunksjon, som sikrer optimal kjøling og luftstrøm. 

Men det er ikke bare effektøkninger som gjør at Fendt Katana 650 er en maskin som passer til det norske landruket. Fendt Katana er utstyrt med Fendt BalancedGrip, som overfører momentet til hjulet som trenger det mest. Dette gir den svært god fremkommelighet i bratt og ulent terreng. Dette er også en stor fordel ved bløtt underlag.

Det smarte firehjulsdriftssystemet gir mer grep, spesielt i bratte bakker, og hindrer hjulene i å spinne på de hjulene som har minst vekt. Ved kjøring i skråninger er det øvre hjulet under mindre belastning, og Fendt BalancedGrip regulerer aktivt kjøremoment over til hjulet som er lengst ned i bakken for å hindre at hjulene spinner.

Fendt Katana 650 - endelig i Norge

Snittere og store plansiloer er noe man ofte har sett på store bruk i utlandet, for å effektiv samle og lagre gress. Nå er tiden inne også for det nor ...

For mer utfyllende informasjon om både pris og funksjoner står vi klare til å hjelpe deg på våre lokale Eiksentre. Ta kontakt!