Skip to main content
Til toppen

Junkkari såmaskiner

Finske Junkkari har et stort utvalg av såmaskiner i sin produktkatalog. De forskjellige modellene er forskjellige i ramme og skjær slik at du kan finne den perfekte kombinasjonen for dine arbeidsoppgaver. Forskjellige tankløsninger, kontrollsystemer og andre løsninger gjør Junkkari til det fleksible valget som passer dine behov som hånd i hanske. 

Både Junkkari og Eiksenteret vet at bønder har forskjellige behov, men at fellesnevneren ligger i kostnadseffektivitet, kvalitet, egenskaper og presisjon. Alle såmaskiner fra Junkkari er robuste maskiner av høy kvalitet. Du finner derfor alt fra enkle såmaskiner til små gårder, til helautomatiske maskiner med høykapasitet fra Junkkari hos ditt Eiksenter.

Gjennom moderne, brukervennlige designløsninger lager Junkkari såmaskiner som passer de aller fleste oppgaver. Så om du trenger ny maskin til å så høsthvete, eller har vurdert en ny såmaskin til neste år er Junkkari det perfekte alternativet!

 Ta kontakt med ditt lokale Eiksenter for priser og utdypende informasjon. 

Såmaskiner fra Junkkari

S-serien

Junkkari S-serie såmaskiner med tre eller fire meter arbeidsbredde, er beregnet for tradisjonell- og lett kultivert jord og bygges opp av ulike moduler med kassestørrelser og understell med ulike sålabber.

S-serien såmaskiner er designet for såing i bearbeidet jord, og sår med presis dybde, og kan fås med en kapasitet på opptil 5700 liter. 

S-serien kommer også som både kombimodell, eller modell med gjødslingsenhet. 

M-serien

Junkkari M-serie såmaskiner med tre og fire meter arbeidsbredde er beregnet for tradisjonell- og forenklet jordbearbeiding på ulike jordtyper med stort spenn i labbetrykk. Maskinen er eksepsjonelt universal og sår med høy dybdepresisjon. 

M-serien kan tilpasses med en rekke ekstra tilbehør som passer dine behov. Den kommer også som både kombimodell, eller modell med gjødslingsenhet. 

 

T-serien

Det nyeste tilskuddet av såmaskiner fra Junkkari er T-serien, som har base i M-serien. T-serien sikter seg inn på hardere jord. Selvfølgelig passer den også like godt til kultivert jord og lettere jord. Den har god dybdepresisjon, men går ikke like dypt som M-serien. T-serien har også høyere, justerbar hydraulikk på hele 150 kg. Dette er grunnen til at den arbeider bedre i harde jordsmonn. 

T-serien kommer i modeller på 3 og 4 meters bredde, og kommer som kombimodell eller modell med gjødslingsenhet. 

D-serien

Junkkari D-serie såmaskiner med tre og fire meter arbeidsbredde er en meget robust maskin som egner seg for direktesåing. Den har doble skållabber, separate dybdehjul og pakkehjul på hver labb. 

D-serien er en maskin du kan stole på, og som er enkel å bruke. Såmaskinen kan justeres fra førerhus med ISOBUS, og de hydrauliske trykkelementene kan gi et trykk på opptil 220 kg.

Som alle såmaskiner fra Junkkari får du høy dybdepresisjon. D-serien kommer bare som kombi-modeller. 

Kontakt ditt lokale Eiksenter for en hyggelig prat og veiledning til din neste Junkkari såmaskin. 

Lenker
Min side