Skip to main content

Sommer, sol og en perfekt nyslått grønn plen

Med sommeren kommer behovet for en gressklipper for de aller fleste av oss. Stadig flere ønsker nå en klipper som gjerne gjør jobben helt på egenhånd. En robotklipper sørger for en jevn og fin høyde på plenen, den forhindrer mose og det avklippede gresset gir næring til plenen. Robotgressklipperen går selv til lading når den trenger det, og siden den går på strøm er den mer stillegående og rimeligere i bruk enn en tradisjonell plenklipper.

Utvalget er stort

Eiksenteret Sarpsborg, lokalisert på Bredmyra på Borgenhaugen, har et stort utvalg robotklippere med god driftssikkerhet som gjør gressklippingen effektiv.

"Vi fører klippere fra både Husqvarna og Cramer, og med et bredt utvalg av maskiner gjør at vi har klipper for den gjennomsnittlige hagen og helt opp til større parkområder. Det skjer en kontinuerlig utvikling også innen robotklippere, og det siste på markedet er robot som går både med og uten grenseledning" forteller Svein Dahl hos Eiksenteret.

Svein og hans kollega Espen Hansen hos Eiksenteret Sarpsborg kan fortelle om en svært god robot sesong hittil i år. "I tillegg til alle robotklipperne vi har på vårt robothotell over vinteren, som skal ut ila våren, har det også vært veldig bra på nysalg."

Eiksenteret Sarpsborg tilbyr full innstallasjon og igangkjøring av din robotklipper, slik at du kan lene deg tilbake og nyte synet av en nyslått plen.
Kabelleggeren gjør jobben raskt og enkelt med å legge grensekabel slik at robotklipperen får sitt område.

Service hos en faghandel

Eiksenteret Sarpsborg er en faghandelsbutikk som tilbyr en helhetlig service fra befaring til salg, montering og vinterlagring.

"Vi hjelper kunden med å finne riktig robot ut ifra plenens størrelse ved hjelp av kart, eller en fysisk befaring på tomten. Vi reiser ut til både hus og hytter i hele vårt distrikt. Da legger vi en plan og ser på muligheter for å eventuell koble sammen dersom det er flere plener. Om kunden ønsker kommer vi gjerne ut og legger grensekabel med vår egen kabellegger, monterer ladestasjon og igangsetter roboten. På høsten tilbyr vi robothotell hvor roboten vinterlagres hos oss, oppdateres med siste programvare og leveres fulladet og klar for ny sesong våren etter.

"Det er fullt mulig å installere robotgressklipperen selv etter instruksjonene som følger med i pakken. Men mange, og stadig flere kunder ser verdien av å få roboten ferdig installert av fagfolk. Robothotellet blir også mer og mer populært, og lagringsplassen må stadig utvides hos Eiksenteret. "Vi ser en økende trend at kunden ønsker å få alt ferdig, og det er nettopp her vi kommer inn i bildet" forteller de to glade guttene på Eiksenteret Sarpsborg.

Etter en vinter på robothotell, skal klipperen ut til kunde igjen. Flere kunder foretrekker å få klipperen levert og igangsatt, helt klar for ny sesong.

Vedlikehold og reparasjoner

Med mange års erfaring, kompetanse og et eget småmaskinverksted på Eiksenteret tar Svein og Espen også service og reparasjoner på robotklippere og andre småmaskiner.

"Det er lite feil på robotklipperne vi er forhandler av, og flere av de utfordringene som oppstår kan løses ved å veilede kunden over telefon. Men i de tilfellene de er behov for reparasjoner og service tar vi de inn til oss. Vi tar imot både roboter, gå etter klippere, sitteklippere, motorsager, kantklippere, snøfresere og øvrige småmaskiner. Så det er full trykk hele året, og det er vi takknemlige for."

Svein Dahl og Espen Hansen hos Eiksenteret Sarpsborg.
Vedlikehold og vinterlagring av robotklippere
Vedlikehold og vinterlagring av robotklippere

Har du en robotklipper er det viktig at du tar deg tid til litt enkelt vedlikehold ved slutten av sesongen, og ikke minst at du lagrer den frostfritt gjennom vinteren. Her får du noen tips av produktspesialist Oddmund Ihle hos Husqvarna.

Enkelt å få installert robotklipper
Enkelt å få installert robotklipper

Med stor og utfordrende tomt sparte Erling Evensen tid og hodebry ved å få robotklipperen montert av fagfolk fra Eiksenteret.

Slik klargjør du robotgressklipperen for sesongen
Slik klargjør du robotgressklipperen for sesongen

En Husqvarna Automower robotgressklipper er enkel å vedlikeholde. Produktekspert Oddmund Ihle hos Husqvarna har gode råd om hvordan du forlenger levetiden og sørger for at plenen alltid blir strøken.

Vi tar forbehold om feil på nettsiden, det være seg feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM ROBOTKLIPPERE