Skip to main content

FENDT SKURTRESKERE:

FORSESONG!

Med Fendt skurtreskere får du avlingen sikkert og raskt i hus. Fendt skurtresker forener presis kontroll med robuste skjærebord med en høy gjennomkjøringskapasitet.

Nå er tiden for å vurdere skurtresker, og vi hos Eiksenteret ønsker å veilede deg til den maskinen som passer deg best.

FENDT L-SERIE

Denne allrounderen er et utmerket valg for gårder som har flere vekster.

Med L-serien tilbyr vi deg den perfekte skurtreskeren for gården din. Den er preget av maksimal komfort, optimal ytelse, pålitelighet og fleksible bruksområder. 

Proline-førerhuset i L-serien til Fendt har klimaanlegg, lavt støynivå og komfortsete. Her sitter du rett og slett godt hele arbeidsdagen, selv på lange innhøstingsdager.Skurtreskeren er også utstyrt med et omfattende lyskonsept, slik at du har god sikt, selv på korte og mørke dager. 

L-serien er en praktisk løsning for de som driver allsidig. Med ukompliserte spesifikasjoner, smidig betjening og markedsledende kjørekomfort er dette en full pakke. Denne allrounderen er et utmerket valg for gårder som har flere vekster. Den kommer i modeller med både fem og seks rister, produsert i høyeste kvalitet. Modellene har også AGCOPower motorer med andregenerasjons SCR-utslippskontroll. Dette er skurtreskere som takler selv de mest utfordrende høsteforhold. 

FENDT 5255 L PL

Nå kan du blant annet gjøre et godt kjøp på Fendt sin L-serie. Dette er allround treskere som passer for gårder med flere typer vekster. 

Eikmaskins produktsjef, Ole Jørgen Baarlid, trekker frem følgende fordeler med å velge Fendt 5255 L PL.

●    Skurtresker med 5 halmristere og bredt treskeverk
●    4-hjulsdrift
●    Motorstørrelse på 260 hK
●    Korntank på 8500 liter
●    20 fot skjærebord
●    Avvatring sideveis i inntil 20 % sidehelling 
●    MCS treskeverk med PowerFeed innmatervalse
●    Kjerneutskiller
●    Unik - broen under den andre slageren kan slås opp
●    Førerhus med god ergonomi og enkel betjening
●    Progressiv kjørespak
●    Fendt sin Variotronic terminal der du enkelt kan stille inn veksttype

Lars Diesen hos Eiksenteret på Furnes, og produktsjef for høstemaskiner hos Eikmaskin, Ole Jørgen Baarlid trekker fram flere fordeler med Fendt 5255 L PL.

FENDT IDEAL

Tid for noe helt nytt! Det største treskearealet, den største korntankkapasiteten og den raskeste tømmehastigheten!

Fendt IDEAL. En skurtresker som overholder selv det korteste vindu for innhøsting med kompromissløs kvalitet og betingelsesløs pålitelighet. En intelligent teknologibærer som lar deg oppleve innhøstingen på en enestående måte, takket være toppmoderne sensorikk og intelligent nettverk.

FENDT CORUS

Robust, pålitelig og effektivt. Corus sikrer høye ytelser når det gjelder. Dette gjør den til en uunnværlig medhjelper.

Innhøstingsvinduet blir stadig kortere, kravene til avlinger av høy kvalitet er store. Da er det ekstra viktig med en partner som gir høy ytelse og som man kan stole på. Det er her Fendt CORUS 500 kommer inn i bildet: Med sin pålitelighet, fleksibilitet og høye ytelse kan den gi det som kreves!

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Vi tar forbehold om feil på nettsiden, det være seg feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider.

For mer utfyllende informasjon om både pris, skurtresker og funksjoner står vi klare til å hjelpe deg på våre lokale Eiksentre. Ta kontakt, så finner vi din neste perfekte tresker!