Skip to main content

OPPDAG DEN NYE HELEKEKTRISKE TRAKTOREN TIL FENDT

FENDT E-100 V VARIO

ELEKTRISK DRIVLINJE - KJENTE FUNKSJONER

Med blikket rettet mot en bærekraftig fremtid setter Fendt en ny milepæl med den første helelektriske traktoren i serieproduksjon: e100 Vario V. Dette innebærer blant annet: Null utslipp, høye ytelser og stor kompatibilitet.

Fendt e100 V Vario står for bærekraft og kompatibilitet. For spesialavlinger, i drivhus eller i kommunalarbeid er Fendt e100 V en Vario ideell løsning. Takket være FendtONE betjeningskonsept, og muligheten til å bruke eksisterende redskaper, er den elektriske traktoren en intuitiv traktor med bevarte funksjoner. Vær med på å forme fremtiden for bærekraftig landbruk sammen med oss.

 

En bærekraftig fremtid

Fendt e100 Vario står for bærekraft og miljøvern. Med elektrisk drift er dette den første traktoren i serieproduksjon som arbeider utslippsfritt. Dette i tillegg til en enorm totalreduksjon av CO2-utslipp - derfor et viktig klimatiltak. Hvis du satser på bruk av fornybar energi, gir Fendt e100 V Vario muligheten til å bruke energien du selv produserer til opplading og dermed jobbe enda mer bærekraftig. Med den første elektriske traktoren gir du et viktig bidrag til miljøet, og bidrar til å gjøre luften enda renere.

Et sunt arbeidsmiljø

Med lav støybelastning og ingen eksos er Fendt e100 V Vario ideell for bruk i byer og miljøsoner med høy luftforurensning. Den er også ideell for vedlikehold av grønne områder, vintervedlikehold eller fjerning av løv. Men ikke bare det: Fendt e100 V Vario er også ideell for bruk i landbruk, vin- og fruktdyrking og andre spesialproduksjoner. Hvis det er viktig for deg å beskytte dine ansatte mot støy og avgasser, så er Fendt e100 V Vario det perfekte valget.

Langsiktig sparing

Med lave vedlikeholdskostnader og lave energikostnader sparer Fendt e100 V Vario penger på sikt. Fendt e100 V Vario gjør det mulig med utvidede brukstider og -områder, noe som øker effektiviteten. Alle vanlige, relevante redskaper kan brukes. Fendt e100 V Vario er dermed en investering i fremtiden, og en garanti for lønnsomhet.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Vi tar forbehold om feil på nettsiden, det være seg feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider.