Til toppen
Vinn en AXIS M 30.2 EMC gjødselspreder

Du kan vinne en Vinneren får en AXIS M 30.2 EMC gjødselspreder med masse tilbehør og en tur til Agritechnica 2019.

Vinn en AXIS M 30.2 EMC gjødselspreder

Gjennom 20 år med EMC-teknologi (elektrisk mengdestrømskontroll) har Rauch tilbudt en bransjeledende løsning for effektiv gjødselspredning. Nå vil de feire jubileet med deg, og gir bort en AXIS M 30.2 EMC gjødselspreder verdt rundt 17 000 euro i premie.

Tekst: Lars Ovlien | Bilde: Rauch

Du har fram til 30. juni på deg til å lage en video – på engelsk eller tysk – som best mulig forklarer hvordan EMC fungerer. Lag en film med smarttelefonen eller et digitalt kamera og forklar med egne ord hvordan teknologien virker. Deretter laster du den opp på Rauch sin Facebook-side med taggen #20yearsEMC. Du bestemmer selv hvordan du vil forklare teknologien. Videoen med flest likes vinner, så det gjelder å være kreativ!

Les mer om konkurransen her

Vinneren får en AXIS M 30.2 EMC gjødselspreder med spredeskiver etter ønske, en QUANTRON-A terminal og den solide TELIMAT kantspredningskjerm. I tillegg vil Rauch invitere vinneren til Agritechnica 2019 i Hannover, der videoen vil bli offisielt presentert og premien overrakt. Alle som er over 18 år, har likt Rauch sin Facebook-side og har laget en video mellom 1. mars og 30. juni 2019 kan delta. Vinneren vil bli presentert i juli 2019.