Til toppen

VB serien


Kuhn variabelkammer presser er tilgjengelig i 2 modeller som igjen er tilgjengelig i to størrelser med maks ballestørrelse på henholdsvis 160 cm og 185 cm.

VB  fra Kuhn er allsidige variabelkammerpresser som sørger for jevne baller selv under krevende forhold. Lager rundballer fra 80 til 185 centimeter.

Pressen har en 230 centimeter bred pick-up med kamspor som pendler og følger bakken nøyaktig uansett avlinger og strenger. Valsene i topp og bunn sikrer jevn og maksimal mating og du kan velge mellom faste eller svingbare hjul. 

Det er fire eller fem tinderekker og den har patentert Integral Rotor Technology med doble tinder av Hardox som er svært slitesterke. Knivbruen er senkbar via Drop-Floor. 

VB kommer enten med Optifeed- eller Opticut-rotor. Optifeed er for deg som ikke har behov for å kutte fôret, og den mater avlingen jevnt inn i presskammeret. 

Opticut er konstruert for større fôrmengder og nøyaktig kutting. 

Du kan velge mellom 14 eller 23 kniver og avlingen føres raskt inn til knivene som har en kuttelengde på opp til 70 mm (14 kniver) og 45 mm med 23 kniver. 

Ballekammeret har tre ballkammerruller og fem belter. Beltene og rullene sørger for en jevn og fast kjerne i ballen og du kan velge mellom moderat eller løs kjerne. Kammeret har ekstra drift på beltet, som gjør den godt egnet til pressing av tungt silofôr. 

Pressen kan lage tettere baller med opptil 10 prosent større ballevekt på tørre avlinger. 

Nettmekanismen er plassert foran, som gir føreren full oversikt fra førerhuset. Nettet holdes jevnt stramt under hele bindeprosessen og under alle forhold. 
 

FB serien

Rundballepresser med uslåelig kapasitet og pålitelighet.

FBP 3135

FBP 3135 Balepack er et produkt av knowhow både på pressesiden og på pakkesiden. Med gjennomprøvde presser og pakkere er det beste samlet i et produkt.

i-Bio+

Kombipresse som er designet for norske forhold! i-Bio+ har en unik løsning som både presser og pakker inn ballen med en maskinstørrelse på linje med ei vanlig presse. En maskin som kan kjøres med en moderat traktor og som pakker inn og sikrer godt fôr umiddelbart.

VBP 3165/3195

VBP variabelkammer balepack er tilgjengelig i 2 størrelser med maks ballestørrelse på henholdsvis 160 cm og 185 cm.