Til toppen

VBP 3165/3195


VBP variabelkammer balepack er tilgjengelig i 2 størrelser med maks ballestørrelse på henholdsvis 160 cm og 185 cm.

VBP fra Kuhn er en allsidig variabelkammerpresse spesielt egnet for deg som ønsker ekstra tetthet på rundballene. Pressen er spesielt godt egnet for tøffe forhold. 
Ballestørrelse er på 80-185 centimeter.

Pressen har en 230 centimeter bred pick-up med kamspor som pendler og følger bakken nøyaktig uansett avlinger og strenger. Det er fem tinderekker og patentert Integral Rotor Technology med doble tinder av Hardox som er svært slitesterke og knivbruen er senkbar via Drop-Floor. 

VBP  kommer med Opticut-rotor. Opticut er konstruert for større fôrmengder og nøyaktig kutting. 

Du kan velge mellom 14 eller 23 kniver og avlingen føres raskt inn til knivene som har en kuttelengde på opp til 70 mm (14 kniver ) og 45 mm med 23 kniver. 

Ballekammeret har tre ballkammerruller og fem belter. Beltene og rullene sørger for en jevn og fast kjerne i ballen og du kan velge mellom moderat eller løs kjerne. Kammeret har ekstra drift på beltet, som gjør den godt egnet til pressing av tungt silofôr. På noen av modellene er det også en stor kombinert profilrull og avskraper. 

Bindemekanismen er plassert foran, som gir føreren full oversikt fra førerhuset. Nettet holdes jevnt stramt under hele bindeprosessen og under alle forhold. 

Selve innpakningen av ballene skjer effektivt og kontrollert via IntelliWrap som bruker avansert elektronikk til å overvåke pakkeprosessen og filmoverlappingen. 

Avhengig av avling, lokale forhold og lagringsperiode kan du justere antall filmlag som skal legges på ballen. Du kan også velge 3D pakking som legger filmen mer optimalt på utsatte steder, slik som sylindersiden og ballens skuldre, uten økt bruk av film.
 

FBP 3135

FBP 3135 Balepack er et produkt av knowhow både på pressesiden og på pakkesiden. Med gjennomprøvde presser og pakkere er det beste samlet i et produkt.

i-Bio+

Kombipresse som er designet for norske forhold! i-Bio+ har en unik løsning som både presser og pakker inn ballen med en maskinstørrelse på linje med ei vanlig presse. En maskin som kan kjøres med en moderat traktor og som pakker inn og sikrer godt fôr umiddelbart.

VB serien

Kuhn variabelkammer presser er tilgjengelig i 2 modeller som igjen er tilgjengelig i to størrelser med maks ballestørrelse på henholdsvis 160 cm og 185 cm.