Til toppen

BPR/BPR PRO seriene


Profesjonelle universale beitepussere med arbeidsbredder fra 2,37 til 3,03 m. To forskjellige modeller; en for bakmontering og en for frontmontering.

BPR 10-serien

BPR 10-serien fra Kuhn er en beitepusser for traktorer opp til 175 hestekrefter. Maskinen er utviklet spesielt for vedlikehold av eng og udyrket grasmark. Det er to modeller i serien med arbeidsbredder på 2,8 og 3,05 meter. 

Maskinen kan monteres både foran og bak. Den kan også sideforskyves 45 centimeter med hydraulisk sideforskyvning, som gjør den godt egnet til å kommet godt til langs kanter og rundt hindringer. 

BPR 10-modellene har en robust konstruksjon med stålplater i sidene. Rotoren har åtte knivrader med spiralformet mønster for å sikre jevn, vibrasjonsfri drift, god sugeevne, jevn stubbing, jevn spredning og rask kompostering. 

Stubbhøyden reguleres av valsen.

 

BPR 100-serien


BPR 100-serien fra Kuhn er en anvendelig reverserbar beitepusser for alle traktorer. Den er godt egnet til å pusse beiter, brakkmark og områder med gjenstående avlingsrester. Det er fire modeller i serien med arbeidsbredder fra 2,37 til 3,03 meter. 

Maskinen kan monteres foran og bak. Den kan sideforskyves med 58 centimeter med hydraulisk sideforskyvning, som gjør den godt egent til å kommet godt til langs kanter og rundt hindringer. 

BPR 100-modellene har en robust konstruksjon med stålplater i sidene. Rotoren har åtte knivrader med spiralformet mønster for å sikre jevn, vibrasjonsfri drift, god sugeevne, jevn stubbing, jevn spredning og rask kompostering. 

Stubbhøyden reguleres ved en valse med utskiftbare endestykker. Den er montert nær rotoren for å følge underlaget stabilt. Knivene er selvrensende. 
 

 

BPR PRO


BPR Pro-serien fra Kuhn er en beitepusser utviklet for tøff bruk på store traktorer opptil 250 hestekrefter. Den er egnet til alt fra gras til avlingsrester og dekkvekster. Det er to modeller i serien med arbeidsbredder på 2,80 og 3,05 meter. 

Maskinen monteres enkelt både foran og bak. Den kan sideforskyves 58 centimeter med hydraulisk sideforskyvning, som gjør den godt egnet til å kommet godt til langs kanter og rundt hindringer. 

Rotoren er utstyrt med tunge hammerkniver som er godt egnet til pussing på beiter, dekkvekster og treaktig kratt med planterester. Den kan også utstyres med to motstål i rotorhuset.