Til toppen

FC/GMD Trippel


En serie slåmaskiner fra Kuhn for de som ønsker en ekstra stor kapasitet i slåtten. Med arbeidsbredder på opptil 9,9 meter er dette et utstyr som vil møte morgendagens krav. Trippel slåmaskiner fra Kuhn kan leveres med eller uten stengelbehandler.

 

Kuhn GMD/FC trippel-serien er slåmaskiner med ekstra stor kapasitet. Arbeidsbredden er fra 3,10 til 9,9 meter.

Trippelmontasjen har spesielle egenskaper som gjør at de følger underlaget nøyaktig og etterlater en jevn stubb uten skader. 

Serien har lift-control-system som gjør maskinen lettere og beskytter den mot eventuelle hindringer. Det sentrerte pendelopphenget gir en jevn vektfordeling på hele arbeidsbredden selv på ujevnt underlag, og hindrer at forurensing blir dratt inn i fôret. Det lette marktrykket medfører mindre slitasje og redusert drivstofforbruk. 

Optidisc knivbjelke sørger for et rent og riktig snitt på grunn av avstanden og overlappingen mellom skivene. Glideflatene fører også til at vanskelig og våt bunn ikke klabber eller hopes opp foran bjelken. Alle modeller har hurtigskift av kniver (Fast-Fit). 

Stengelbehandleren på FC-modellene sørger for at det beskyttende vokslaget på plantene skrapes av og dermed fordamper væsken lettere ut av plantene og fôret tørker mye raskere