Til toppen
Kontaktinformasjon

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Eikfokus #1 er ute med Bondebladet. Hvis du ikke mottar Bondebladet, kan Eikfokus sees her.

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Endringer i krav til kjetting

Nå er det ikke lenger krav om at du må ha med kjetting i traktoren under piggdekkperioden, men du plikter å ha med hvis du forventes å kjøre på snø- eller isdekt veg. Oppmykningen av loven er etterlengtet i bransjen.

Les mer
Et livslangt forhold

Jakob Jødahl var bare 26 år gammel da faren brått gikk bort og han måtte ta over ansvaret på hjemgården på Blaker. To år senere begynte Bjarne Tønsberg hos Eiksenteret Bjørkelangen, og siden har de to kjent hverandre.

Les mer
Krefter til tunge tak

Aleksander Svendsen fra Kopervik på Karmøy byttet nylig en MF 5713 S i en MF 6716 S for å ta unna stadig større oppdrag. Den 20 år gamle entreprenøren har travle dager, og da kommer god komfort og ekstra hestekrefter godt med.

Les mer
En traktor for alle dager

Åmli-bonden Kjetil Olstad bruker Fendt 313 Vario som allroundtraktor på gården. Med mye krefter, lav egenvekt og høy komfort takler den alle oppgaver, både ute på jordet og langs veien, fra rundballepressing om sommeren til snøfresing om vinteren.

Les mer
Satser på melkeproduksjon

Olve Gumdahl fra Svorkmo utenfor Orkanger tok sats og bygde nytt fjøs i 2011. I dag har han en kvote på 350 000 liter og nærmere 500 mål gras. Han kjører en Fendt 516 som kom til gården for tre år siden.

Les mer

Bruktbørs