Til toppen

SPRING-LONGER


Proffe kantslåmaskiner med meget høy kapasitet. Modeller for front- eller bakmontering. Arbeidsbredder fra 1,60 til 2,30 m. For traktorer fra 80 HK og oppover.

SPRING-LONGER S 1670 RTR 

Allsigihet i aksjon!

Allsidighet og sikkerhet er nøkkelegenskaper for denne serien med kantklippere. Med et kraftbehov på kun 70 HK er SPRING-LONGER S 1670 RTR en effektiv kantklipper.

SPRING-LONGER S 1670 RTR kan brukes i front eller bak traktoren. Det tar kun noen minutter å stille den om.
Den kan blir brukt i kombinasjon med andre kant-/gressklippere og er veldig anvendelig når traktoren ikke har kraftuttak i front.

Klipperen er utstyrt med en 580 mm horisontal sideforskyvning for klipping av kanter og veiskuldre. Den vertikale foldingen gjør maskinen smal under transport. En 600 mm vertikal sideforskyvning er standard og gjør maskinen i stand til å klippe over kjørenivå. Ved klipping i "flat stilling" på ujevn grunn kompanserer den automatisk og gir et rent og ryddig resultat.

For vedlikehold av grøfter, diker og hekker kan maskinen vinkles fra -55° til +90° (3). Det brede utvalget av instillingsmuligheter gjør at klippeenheten enkelt kan tilpasses ulike arbeidsforhold.

En profesjonell jobb

Rotoren har en diameter på 425 mm som er utstyrt med 42 leddede skål kniver og har en arbeidsbredde på 1,60 m. Det store antallet kniver gjør at planterestene blir godt kuttet og inntaket er effektivt.

Det hydrauliske NON-STOP sikkerhetssystemet med automatisk tilbakeføring er standard. Det består av en hydraulisk sylinder som holdes under trykk av en nitrogenakkumulator. Ved et sammenstøt vil klippeenheten kunne svinge 720 mm bakover. Den returnerer automatisk til arbeidsstilling.

Klippehuset er forsterket med metallplater som standard.

Høy kapasitet

SPRING-LONGER S 1670 RTR er designet for traktorer opp til 120 HK.  Rotasjonshastigheten er 540 eller 1.000 o/min, og er svært enkel å endre. Kraftoverføringen foregår ved hjelp av fire V-belter.

 

SPRING-LONGER 80-SERIEN

Slåtteaggeragtet har stor kapasitet og er dimensjonert for 120 hestekrefter. Rotoren har vaierbeskyttelse og drives av fire kilereimer med automatisk stramming. Den høye rotorhastigheten på 2530 o/min bidrar til et meget godt slåttearbeid.

Rotorens opplagring er integrert og godt beskyttet i girkassen. 

Glideskoene er av herdet stål og doble stålplater i rotorhuset gir maskinen lang levetid. 

Den hydrauliske, hengslede sideforskyvningen har en vandring på hele 900 mm. Sammen med muligheten for front- og bakmontering gjør dette maskinene svært anvendelige.
RP-modellene er utstyrt med en hydraulisk løftefunksjon som på flatmark bidrar til å løfte og senke maskinen i forhold til underlaget. Den komplementerer dermed svingsylinderen. 

SPRING-LONGER 80-serien har dobbeltvirkende hydraulisk avlastning som gjør dem ekstra sikre og fleksible. Den hydrauliske sylinderen er laget slik at den kan beveges i begge retninger. Dermed vil den avlaste maskinen både om man kjører på eller rygger på en hindring. Maskinen resettes automatisk takket være de tre nitrogenfylte akkumulatortankene som er standard på maskinen.

AGRI-LONGER

Agri-Longer er et alternativ for de som vil ha en profesjonell kantklipper til eget bruk. Anbefales for maks 100 arbeidstimer i året. 

MULTI-LONGER

Multi-Longer er en kantklipper som er beregnet for bruk opptil 800 timer i året. Rekkevidde på 5,00 til 5,70 m.

TBES 102 serien

Kantklippere for bønder som trenger en maskin med stort rekkevidde for å vedlikeholde jordekanter og grøfter. Arbeidsbredder fra 2,14 til 2,50. Egner seg for traktorer fra 90 til 180 HK.