Til toppen

Skurtreskere fra Massey Ferguson

Nå er forsesongen i gang!

Selvfølgelig skal man ha teknologiske gode løsninger, og effektivitet ved innhøsting. Det kan du få med en skurtresker fra Massey Ferguson. Med løsninger som PowerFLow-skjærebord og toppmoderne presisjonsteknologi er Massey Ferguson med på å sette standarden for hva som forventes av dagens treskere. Nå er tiden for å vurdere skurtresker, og vi hos Eiksenteret ønsker å veilede deg til den maskinen som passer deg best. Massey Ferguson tilbyr 4 forskjellige modeller treskere.
 

Activa

Disse modellene gir deg en allsidig tresker som passer perfekt for mindre og mellomstore gårder. Activa er en tresker i budsjettklassen, som gir deg høy kapasitet og lave driftskostnader. Treskeren har høy ytelse, god driftssikkerhet og er enkel å betjene. 

Activa S

MF Activa S-serien med ukompliserte spesifikasjoner, smidig betjening og ledende førerkomfort gir en praktisk løsning for jordbruk med allsidig drift. Denne treskeren er det perfekte valget for gårder med ulike vekster. Activa S kommer i to versjoner - en med konvensjonell innmatingselevator og en med ekstra slanger for kjerneutskilling og innmatingselevator med PowerFeed innmatervalse.

Beta

Kvalitetstresker I mellomsegmentet. Perfekt for mellomstore og store gårder. Denne modellen sørger for lave driftskostnader, toppmoderne teknologi og stor fleksibilitet. Spar kostbar tid på gården og spar penger med denne økonomiske treskeren for større gårder. 

IDEAL

IDEAL er Massey Fergesons nyeste tilskudd av skurtreskere og er et stort skritt i nye retninger for ytelse og produktivitet, og er designet for å møte behovene til profesjonelle bønder og entreprenører. Treskeren har et innovativt treskesystem som gir en effektiv produksjon og de reneste resultatene i enhver avlingstype under alle forhold. 

IDEAL har det største treskerarealet, den største kapasiteten og raskeste tømmehastigheten. Det skal gå unna å jobbe med moderne teknologi, og den er helt kompromissløst når det kommer til kvalitet. Derfor har du Massey Ferguson IDEAL.
 

Massey Ferguson Activa serie

Massey Ferguson Activa serien skurtreskere gir deg hardt arbeid og stor kapasitet på budsjettklasse.

Massey Ferguson Activa S serie

Massey Ferguson Activa S serien er det perfekte valget når du ønsker deg maksimal komfort, optimal ytelse, fleksibel bruk og stor pålitelighet i en skurtresker.

Massey Ferguson Beta serie

Massey Ferguson Beta serien står for ledende teknologi, stor fleksibilitet og god økonomi innen kvalitetssegmentet i en mellomklasse skurtresker.

Med forsesongen i gang, er det bare å ta kontakt med ditt lokale Eiksentere. Vi veileder deg både på pris og modell.