Til toppen

SILOKING TruckLine e.0 eTruck 1408


Selvgående, helelektrisk fullfôrblander. Perfekt for spesielt smale og lave fjøs. TruckLine e.0 blander, transporterer og fordeler fôr på en måte som gleder både bonde og dyr.

eTruck handler om mer enn bare miljøvennlige maskiner. For TruckLine e.0 er nettopp en 100% elektrisk fôrblander, som da er et miljøvennlig alternativ av en fôrblander. Både trekkraft og miksing er elektrisk. TruckLine e.0 er i tillegg stillegående for både dyr og menneskers komfort, og slipper ikke ut noe eksos.

Gårder med smale og lave fjøs som trenger å mekanisere matingen av kyr trenger ikke å se lengre enn til TruckLine e.0. På et oppladet batteri kan den kjøre 3 mikser, for da opptil 100 storfe. 

eTruck er en effektiv fôringsmaskin. Med denne maskinen får man både mikser, transport og utfôring i ett. Den er også billig i drift da det ikke vil være drivstoffkostnader rettet mot diesel, og man har muligheten for å bruke fornybar energi. maskinen er kompakt og enkel å manøvrere (selv i eldre bygninger, fjøs med begrensninger og nye fjøs).

e.Truck er designet med brukervennlighet i tankene. Førerhuset er enkelt og trucken er veldig enkel å vedlikeholde og lade. Maskinen egner seg også utmerket til å bryte opp rundballer.